lanseta dintr-un singur segment

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

sofoneamihai
senior
senior

Mesaj de sofoneamihai » 18 Feb 2006, 16:43

Mi-am comandat saptamana trecuta un Shimano Crucial 7'2" dintr-o bucata la Cabelas. Imi soseste cam in 10 zile . L-am luat pe n.v. . Cand vine pot sa ti-l arat ca sa vezi ce inseamna . Betele dintr-una sunt altceva tata .
Am mai vazut si am si avut . Cele din doua sunt de fapt un compromis necesar la transport . Dar avand in vedere cum se "chinuie" baietii de la crap
cu lansete care pe din doua sunt cat una de spin dintr-o bucata nu cred ca e chiar o mare problema . Am vrut una extra fast de putere mica ( 1/8 - 3/8 ) de calitate ! Sper sa imi placa si daca vad ca ma descurc fara prea mare deranj cu transportul imi comand si mai tzapene . Si ca buget (139 $
+ shipping ) nu e un capat de tara . Ar trebui sa ne cam dea de gandit ca cele mai adevarate firme lansetele de top le cam fac dintr-o bucata . Nu or fi ei cei mai tampiti nu ?

sofoneamihai
senior
senior

Mesaj de sofoneamihai » 18 Feb 2006, 16:53

P.S. Centurionul de la Airuss cred ca il are de la mine pt ca am vandut unul saptamana trecuta . E incredibila ca actiune , echilibrare si cu o greutate redusa pt totusi un bank IM6 . Eu oricum impreuna cu frati-miu aveam trei la fel si am dat unul pt a-mi lua Crucial-ul . Are unul di segmente de 160-170cm
si nu a fost nici problema la transport ( intr-un tub de ppr de 10 de la Romstal am carat 4 buc. fara probleme , lungimea tubului fiind de 2,1 m )

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 18 Feb 2006, 17:09

Si eu am luat un Sirrus Centurion in vara de la voi, de la Drill. Imi place foarte mult batul.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

copsin
junior
junior

Mesaj de copsin » 19 Feb 2006, 00:16

Mihai, Centurionul este luat din America. Ai avut un CoMatrix meserias, 1/2 - 1 1/2, dar nu am avut eu bani atunci, asa ca am luat din America Centurionul de 3/4 - 2 1/2 oz.

sofoneamihai
senior
senior

Mesaj de sofoneamihai » 19 Feb 2006, 12:40

Scuze !Oricum sunt convins ca si asta e beton . Poate mi-o arati si mie !

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 20 Feb 2006, 16:45

sofoneamihai scrie:P.S. Centurionul de la Airuss cred ca il are de la mine pt ca am vandut unul saptamana trecuta .

Ala e la mine! de fapt la un prieten! :lol:
Io am unul de anul trecut!

Mai dai vreunul? Ma gandeam ca, mai devreme sau mai tarziu tot trantesc o usa peste el si vroiam si "rezerva"! :)
near the beer

copsin
junior
junior

Mesaj de copsin » 20 Feb 2006, 20:19

Mihai, cat costa Centurionul la tine? Am doi prieteni care s-au aratat incantati de bat (au si de ce), si poate ai o oferta mai buna decat pretul la care am reusit eu sa-l scot, cu tot cu transport. Ca sa nu se considere reclama, te rog sa-mi raspunzi pe privat.

sofoneamihai
senior
senior

Mesaj de sofoneamihai » 07 Mar 2006, 13:37

Mi-a venit CRUCIAL-UL ! E marfa ! Super senzitiv , un pic blind pe varf ( dar super rapid ) si tzapan pe cotor . In CADDY merge lejer dar intra si in TICO .

Scrie răspuns