De ceva vreme ma pregatesc sa imi fac un bat serios de salau pentru jig.
Pescuiesc pe cursul inferior al Muresului dar nu-i exclus sa ajung si pe alte rauri sau chiar pe Dunare.
Mi s-a pus pata pe un Phenix K2 de 2oz care din cate m-am interesat este super usor, super senzitiv si duce greutati de la mic la mare cam pe toata plaja de greutati la care ma astept sa pescuiesc.
Dar mai stiu ca exista si riscul de a fi destul de casant. Nu stiu ce inseamna concret asta dar eu de obicei am grija de echipamentul meu. Unde apare ghinionul probabil nu mai conteaza nici modelul atat de mult. Sau chiar e un model atat de fragil?
Lanseta mi-o doresc sa fie de casting.
As dori sa aflu daca sunt propuneri mai bune avand in vedere toate cele mentionate mai sus. Poate unii dintre voi mi-ar recomanda altceva mai bun si mai bine sa aflu acum decat dupa executarea customului. Pretul e mare si ma astept la calitate extra, altfel am si eu bete ieftine si decente calitativ vorbind cu care am pescuit binisor.
Mentionez ca imi doresc cam ce ar fi mai bun in domeniu la ora actuala dar nu am timp de citit foarte multe articole si nici nu am ocazia sa pun mana pe zeci de modele.
Deci dati drumul fanteziilor si spuneti-va parerea despre cele mai bune oferte de pe glob la aceasta aplicatie.

Astept in principiu propunerile voastre cu argumente pro si contra.