http://www.japanprofishing.com/rod/ever ... cobra.html
uite aici...mai lesne...fara traduceri aiurea...etc...
are si o descriere... pentru jiguri iti recomanda 1/4oz...cam asa folosesti pe balta...
lanseta de salau
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Victor, Evergreenul ala are un varf fin - poti arunca cu el greutati mici, de balta...are o rezerva foarte mare de putere pe talon...care e un lucru f bun - nu cred ca dai la biban
. Aveti dreptate, este dat ca MH, dar este gandit pt gume pe la 5g...eu l-am si pipait, dar este specificat acest amanunt si in descriere...in mod normal folosesti o lanseta ML pe balta, dar fix asta este ceva fooooaaarrrte special...
Lansetele alea doua is H si XH...ratingul de putere dat la north fork este un rating de putere pt salmon...care nu este universal...
Ma repet, iti faci Legendul de 2oz pt greutati mici, eventual pt pescuit la Dunare de pe mal...si iti faci North Forkul pt greutati mai mari...pescuit din barca, pe apa mai adanca...
Si G1000 is foarte bune, dar sub ce ti-am recomandat eu acuma, calitativ cu vreo 2-3 trepte (insa sunt cateva blankuri care sunt numai in seria G1000)...fix acum imi fac eu un custom G1000
Zi exact, la Dunare pe ce adancimi pescuiesti? Ca daca pescui pe 20m+ ai nevoie de un blank saltwater de live bait la salau

Lansetele alea doua is H si XH...ratingul de putere dat la north fork este un rating de putere pt salmon...care nu este universal...
Ma repet, iti faci Legendul de 2oz pt greutati mici, eventual pt pescuit la Dunare de pe mal...si iti faci North Forkul pt greutati mai mari...pescuit din barca, pe apa mai adanca...
Si G1000 is foarte bune, dar sub ce ti-am recomandat eu acuma, calitativ cu vreo 2-3 trepte (insa sunt cateva blankuri care sunt numai in seria G1000)...fix acum imi fac eu un custom G1000
Zi exact, la Dunare pe ce adancimi pescuiesti? Ca daca pescui pe 20m+ ai nevoie de un blank saltwater de live bait la salau