de exemplu lanseta asta http://www.totalfishing.ro/lanseta-rapt ... 38071.html
ar fi bun asa ceva pentru pescuit cu voblere maricele si jiguri la somn si barramundi?
lanseta de flipping/pitching pentru pestani adevarati?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- stefanflorin
- veteran
Re: lanseta de flipping/pitching pentru pestani adevarati?
Cred ca e perfecta pt. asa ceva, are putere foarte foarte mare pe cotor, producatorul o declara medium fast si dupa cum se curbeaza este adevarat. Pt. cat costa este o super lanseta.
Urasc atarnatorii!
N prea inteleg ce inseamna acest stil.O explicatie ar fi binevenita.Multumesc.
Oricum nu are legatura cu voblerele si cu o lanseta de genul ala nu stiu cat e de placut sa tragi de somni sariti de 20-30 de kg.Gabriel68 scrie:N prea inteleg ce inseamna acest stil.O explicatie ar fi binevenita.Multumesc.
- stefanflorin
- veteran
Pai nu ar fi complicat stilul, este vorba de lanseuri pe sub mana in distante scurte atunci cand pescuim intre structuri cum ar fi copaci scufundati, pontoane...etc. de aceea se folosesc lansete puternice si fire groase ca sa putem extrage pestele rapid dintre structuri. Personal cel mai aproape de acest stil am fost cand am pescuit dupa clean, cu lanseuri dinspre larg spre mal, intre crengile copacilor, sau la avat pe Dunare, cand era apa foarte limpede si ii vedeam intre copacii scufundati.Gabriel68 scrie:N prea inteleg ce inseamna acest stil.O explicatie ar fi binevenita.Multumesc.
Urasc atarnatorii!
Multumesc domnului stefanflorin pentru explicatie.Acum am inteles aceasta metoda de pescuit.Mult noroc si fir intins.
- stefanflorin
- veteran
ma bucur ca am fost de ajutor, dar fara "domnii", numai Basescu are voieGabriel68 scrie:Multumesc domnului stefanflorin pentru explicatie.Acum am inteles aceasta metoda de pescuit.Mult noroc si fir intins.

Urasc atarnatorii!