Lanseta Dam Effzett Yagy

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
mihai.t
senior
senior

Lanseta Dam Effzett Yagy

Mesaj de mihai.t » 12 Dec 2015, 17:22

Ma intereseaza daca a pescuit cineva cu acest tip de lanseta.
Daca da, as dori sa stiu cat de senzitiva este.
:respekt:

grey-wolf
veteran
veteran

Re: Lanseta Dam Effzett Yagy

Mesaj de grey-wolf » 20 Dec 2015, 15:51

Salut am pescuit eu lanseta 2,4 m 12-42 grame . nu pot sa zic ca am fost real impresionat dar nici dezamagit . o lanseta de calitate medie ca performante care se incadreaza perfect in gama ei de pret . Am pescuit cu bile de 14 si 17 g si gume de 7,5 cm in ape de 3 pana la 6 m adancime . Lanseaza bine se incarca frumos dar in dril nu pot sa iti spun cum se comporta ( singura captura cu yagi a fost o marlita sub 30 cm ) nu se simt jigurile bine la distanta mare dar (in gama asta de pret nu ma astept la mai mult) mai spre mal incepe sa devina ok . Capatul superior al CW adica 42 g mi se pare putin supraevaluat tinind cont de cum se simte cu 17 g + guma ( aprox 7 g ). Nu am avut bile mai mari pt teste ca pe unde dau eu nu prea sunt necesare acum si nici nu stiam ca mi se iveste ocazia sa il incerc ca sa fiu pregatit .
Comparand in plaja CW aproximativ egala:
Loomis imx ia un 8
Dam Calyber modelul vechi ia un 6
Dam Yaghi un 5
Daca te mai intereseaza ceva despre bat il cer iarasi pentru teste .
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 20 Dec 2015, 15:59

Subscriu la ce-a zis lupu sur mai sus, seria Effzet Pro de la D.A.M e mai indicata pentru gume fiind si mai senzitiva (insa si pretul e altul) . Yagi se preteaza mai bine la crankuri si ratlinguri ori la reactive mari (spinnerbait, rotative mari , etc). In plus e si putin cam grea pt gume.

mihai.t
senior
senior

Mesaj de mihai.t » 20 Dec 2015, 19:45

Multumesc mult pt informatii.

Scrie răspuns