Din nefericire(sau din fericire), mai am o lanseta comandata la DAM pe care o astept pe la jumatatea lunii, am o comanda la Bass Pro si una la Cabelas. Se pare ca mosul o sa-mi aduca suficiente anul asta si cum am si nevasta si fiica, nu trebuie sa calc pe bec !kingofbeasts scrie:ps . nemtii de la DAM anunta scumpiri asa ca daca vrei sa o iei eu zic sa te grabesti ca se vor implementa noile preturi si in Romania in foarte scurt timp. din cate am inteles eu deja toate comenzile care iasa pe poarta fabricii germane incepand de maine vor avea preturi marite.
lanseta dam calyber spin H 28-56 gr
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
-
ANDREI RIGA
- veteran

-
ANDREI RIGA
- veteran

Corect, deja am fost sunat sa m-i se comunice ! Am fost intrebat daca imi mentin comanda , in conditiile astea. Mi-am mentinut-o...kingofbeasts scrie:ps . nemtii de la DAM anunta scumpiri asa ca daca vrei sa o iei eu zic sa te grabesti ca se vor implementa noile preturi si in Romania in foarte scurt timp. din cate am inteles eu deja toate comenzile care iasa pe poarta fabricii germane incepand de maine vor avea preturi marite.
-
sosfierbinte
- junior

- kingofbeasts
- veteran

in opinia mea e mai buna asta decat cea care o vroiai initial numai pentru faptul ca e mai scurta. nu o sa-ti para rau pentru alegerea facuta. mie ieri mi-a venit varianta MH de 2,13m si 14-42gr. . sunt super incantat de ea. o sa vezi ca face diferenta si pe lansare si in dril dar mai ales pe intepare. pe a mea am inaugurat-o ieri cu un salau 5+ si n-am simtit o clipa ca as avea vreo problema. actiunea e fast dar rezerva pe blank e uimitoaresosfierbinte scrie:va multumesc tuturor pt pareri. am prins-o pe cea de 21-56 gr la 2.28, ultima lanseta pe stoc si la cinci minute dupa comanda a sarit pretul cu 20%. la cata bafta am avut sper ca si batul sa fie cel putin taricel si nu mai am ce dori in plus.
fir intins
-
sosfierbinte
- junior

sper sa aveti cu totii dreptate. parerile voastre au fost cele care m-au convins sa incerc lanseta pentru ca dintre apropiati nimeni nu o are si nu stie ceva de ea. o sa va tin la curent cu primele impresii. sper sa prind inca o dunare inainte de vremea rea.
chiar daca e prea moale pentru jiguri de 30-50 gr in curent puternic, am niste voblere babane care vizeaza stiuca
multumesc si fire zbuciumate
chiar daca e prea moale pentru jiguri de 30-50 gr in curent puternic, am niste voblere babane care vizeaza stiuca
multumesc si fire zbuciumate
- kingofbeasts
- veteran

-
sosfierbinte
- junior

- kingofbeasts
- veteran

eu folosesc asta:
http://www.totalfishing.ro/fir-textil-c ... 10371.html pentru ce vrei tu merge si 0,14 .
http://www.totalfishing.ro/fir-textil-c ... 10371.html pentru ce vrei tu merge si 0,14 .
- kingofbeasts
- veteran