discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
ANDREI RIGA
- veteran

-
kingofbeasts scrie:ps . nemtii de la DAM anunta scumpiri asa ca daca vrei sa o iei eu zic sa te grabesti ca se vor implementa noile preturi si in Romania in foarte scurt timp. din cate am inteles eu deja toate comenzile care iasa pe poarta fabricii germane incepand de maine vor avea preturi marite.
Din nefericire(sau din fericire), mai am o lanseta comandata la DAM pe care o astept pe la jumatatea lunii, am o comanda la Bass Pro si una la Cabelas. Se pare ca mosul o sa-mi aduca suficiente anul asta si cum am si nevasta si fiica, nu trebuie sa calc pe bec !

-
ANDREI RIGA
- veteran

-
kingofbeasts scrie:ps . nemtii de la DAM anunta scumpiri asa ca daca vrei sa o iei eu zic sa te grabesti ca se vor implementa noile preturi si in Romania in foarte scurt timp. din cate am inteles eu deja toate comenzile care iasa pe poarta fabricii germane incepand de maine vor avea preturi marite.
Corect, deja am fost sunat sa m-i se comunice ! Am fost intrebat daca imi mentin comanda , in conditiile astea. Mi-am mentinut-o...
-
sosfierbinte
- junior

va multumesc tuturor pt pareri. am prins-o pe cea de 21-56 gr la 2.28, ultima lanseta pe stoc si la cinci minute dupa comanda a sarit pretul cu 20%. la cata bafta am avut sper ca si batul sa fie cel putin taricel si nu mai am ce dori in plus.
fir intins
-
kingofbeasts
- veteran

-
sosfierbinte scrie:va multumesc tuturor pt pareri. am prins-o pe cea de 21-56 gr la 2.28, ultima lanseta pe stoc si la cinci minute dupa comanda a sarit pretul cu 20%. la cata bafta am avut sper ca si batul sa fie cel putin taricel si nu mai am ce dori in plus.
fir intins
in opinia mea e mai buna asta decat cea care o vroiai initial numai pentru faptul ca e mai scurta. nu o sa-ti para rau pentru alegerea facuta. mie ieri mi-a venit varianta MH de 2,13m si 14-42gr. . sunt super incantat de ea. o sa vezi ca face diferenta si pe lansare si in dril dar mai ales pe intepare. pe a mea am inaugurat-o ieri cu un salau 5+ si n-am simtit o clipa ca as avea vreo problema. actiunea e fast dar rezerva pe blank e uimitoare

-
sosfierbinte
- junior

sper sa aveti cu totii dreptate. parerile voastre au fost cele care m-au convins sa incerc lanseta pentru ca dintre apropiati nimeni nu o are si nu stie ceva de ea. o sa va tin la curent cu primele impresii. sper sa prind inca o dunare inainte de vremea rea.
chiar daca e prea moale pentru jiguri de 30-50 gr in curent puternic, am niste voblere babane care vizeaza stiuca
multumesc si fire zbuciumate
-
kingofbeasts
- veteran

-
incearc-o si ne spui dupa. in opinia mea cu voblere mari daca dai cu ea o sa ai impresia ca ai bagat degetele in priza
jiguri duce pana la 70 gr. lejer

-
sosfierbinte
- junior

suna bine de tot. intentionez oricum sa ma duc in max 60 gr
intrebare...pentru jiguri grele gen 40,50,60 ce fir textil ar fi bun? 15lbs? stiu ca pentru o sensitivitate mai buna si o actiune pe masura mai bine dai cu fire subtiri gen 8lbs sau 10 lbs. ce parere aveti?
-
sorinB
- veteran

Ce faci king, te dai cu Sportex? vezi ca rup relatiile cu tine aia de la DAM...

-
kingofbeasts
- veteran

-
sorinB scrie:Ce faci king, te dai cu Sportex? vezi ca rup relatiile cu tine aia de la DAM...

cum adica sportex?