lanseta daiwa
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- junior
lanseta daiwa
salutare.am pus mana pe o lanseta daiwa exceler 2,10 actiune 10-20g intr-un magazin.mi s-a parut ideala pt. clean.daca are cineva aceasta lanseta si poate sa-mi dea cateva pareri despre ea.
-
- junior
Ce ai vazut tu scris pe talonul lansetei 10-20 g nu este actiunea lansetei cum vad ca frecvent se face confuzie .
Este puterea si se refera cam cu ce gramaje poti arunca cu lanseta respectiva . Deci tu poti sa o folosesti cu naluci peste 10g si pana in 20g . La ce specie tu hotarasti . Daca tu poti sa prinzi clenii cu voblere de 15g atunci e ok .
Este puterea si se refera cam cu ce gramaje poti arunca cu lanseta respectiva . Deci tu poti sa o folosesti cu naluci peste 10g si pana in 20g . La ce specie tu hotarasti . Daca tu poti sa prinzi clenii cu voblere de 15g atunci e ok .
lanseta e excelenta pt. clean, o am eu, nu vb. din carti, am prins cu ea o gramada de cleni cu voblere intre 1,5 si 7 gr, producatorul o recomanda pt. pastrav si biban:nicu tolan scrie:salutare.am pus mana pe o lanseta daiwa exceler 2,10 actiune 10-20g intr-un magazin.mi s-a parut ideala pt. clean.daca are cineva aceasta lanseta si poate sa-mi dea cateva pareri despre ea.
http://www.daiwa.de/dw/en/products_1/sp ... -model.htm
lanseta e finisata bine, usoara si fina pe varf si puternica pe talon, am vreo 10 lansete de clean,dar asta e favorita mea.
-
- junior