Lanseta Daiwa Procyon UL vs Daiwa Tornado.X Ul
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Lanseta Daiwa Procyon UL vs Daiwa Tornado.X Ul
care merge mai bine pe Mures...(doar pt clean).
Re: Lanseta Daiwa Procyon UL vs Daiwa Tornado.X Ul
Putin off-topic dar ...joker scrie:care merge mai bine pe Mures...(doar pt clean).

Sincer eu cand va vad cu UL ,cica pentru clean ,pe Mures ...ma iau cu mainile de cap!

-pe Mures (nu pe la izvoare

-pe Mures nu poti spune ca dai doar dupa clean ...Ori un UL adevarat o sa cam gafaie cu ceilalti rapitori ...Chiar si cu un clean de 1kg in curent ,aiurea prin mijlocul apei ,e distractie mare...Cam de la dimensiunea asta incep clenii!
-Ideea ca trebe UL sa poti arunca tot felul de "gandaci" de 1-3 g ...pentru mine nu se justifica si asta deoarece ma intreb de ce trebuie sa dati cu voblere asa mici ? Asta e echivalent cu rotativa de 0 sau 1 ca vezi Doamne ,la nr. 2 sau 3 tuseste domnu' clean...
-poate e nevoia de adrenalina dar pentru asta sunt alte sporturi!

Normal ca nu am dreptate in ce spun ,dar pentru mine ,utilizarea unui bat UL, adevarat , pe cursul mediu al Muresului mi se par "fineturi" exagerate! Si periculoase pentru pesti!
Un "gandac" de 1,5 cm ramas in gatul unui clean dupa ce acesta a rupt superbul fir de 0,12 nu este un tunning prea placut!
Ca sa nu vorbim de mreana,etc.
Nu dati cu pietre ca mi-am cerut scuze la inceput!

Ps:pe la noi ,in aceasta perioada, clenutii s-au "jucat" cu voblerase de 7 cm ...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- stefanflorin
- veteran
Aprob ce spune zamfi, alea-s mofturi cu care dai dupa obleti...pt mine lanseta de clean inseamna minim L cu fir de minim 0.18 (si asta asa ca sa fiu in trend), inainte dadeam cu 0.28 si rotative de 3 sau vobler de 5-7, ca intra si somn sau mreana pe unde sta cleanul (la mine pe Jiu), mai jos , un UL poate pe un rau de munte la pastravi, ca oricum bucati mai mari de 250 de grame nu intalnesti.