buna,
http://www.xxx.ro/produs/5447/Lanseta ... Daiwa.html
va rog daca a-ti putea sa-mi spuneti,careva,cateva vorbe despre aceata lanseta,daca este rigida,destul de senzitiva pt pescuitul cu jiguri,etc !?
doresc sa o folosesc cu jiguri relativ mari,cel mai frecvent cu 14-21g(si mai mari,care se incadreaza in plaja ei) pe rauri mai mari ca Mures,Tisa si pe lacuri si canale cu adancimi intre 6-15m...
multumesc anticipat
Lanseta Daiwa Mike Iaconelli 7'2 H
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Lanseta Daiwa Mike Iaconelli 7'2 H
Buna de jig,chiar foarte buna!
-
- veteran
Am avut-o. dac-ti place baitcast-ul, este lanseta foarte buna ptr jiguri de pana la 30-40 gr. Eu am pescuit pe Dunare cu ea. E o mica ranga senzitiva
-
- veteran
Arata ft bine, iar pretul e imbatabil...jig-uri grele inseamna peste 25-30 gr nu 17-21 gr

cred ca numai poza ii varianta de baitcasting,in descrierea ei zice ca ii de spinning "Se preteaza tuturor tehnicilor de spinning..."
sau cel putin sper sa fie de spin,cu baitcastingul nu ma impac prea bine
cu jiguri de 17-21g pescuiesc mai mult,dar nu putine sunt cazurile cand sar pana la 28 sau chiar mai mult
multumesc frumos pt raspunsuri,sunt binevenite si alte pareri

sau cel putin sper sa fie de spin,cu baitcastingul nu ma impac prea bine
cu jiguri de 17-21g pescuiesc mai mult,dar nu putine sunt cazurile cand sar pana la 28 sau chiar mai mult
multumesc frumos pt raspunsuri,sunt binevenite si alte pareri

am vorbit cu baietii de la xxx.ro si lanseta este de baitcasting(din pacate),deci cade...daca stiti ceva similar raport calitate/pret,poate sa fie mai light putin,pana intr-un oz,va rog sa-mi ziceti
multumesc inca odata
multumesc inca odata