lanseta daiwa cu un mic defect

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

cata_bv
junior
junior

.

Mesaj de cata_bv » 18 Mar 2010, 13:28

am si eu un bat daiwa tournament x si bucata din varf,dintre ultimele inele.e curbata putin!am observat dupa vreo 2 partide d pe pescuit.sincer ,la inceput m-am gandit k asa este modelul,dar acum vazand acest topic ma indoiesc.

sherbamont
veteran
veteran

Mesaj de sherbamont » 18 Mar 2010, 13:33

la mine e curbata bucata care intra in segmentul mai subtire(varful lansetei),ma gandeam sa tai bucata curbata si se scurteaza lanseta putin.trebuie sa masor diametrele sa vad daca se potrivesc .Chiar daca este o lanseta relativ ieftina( aprox 80 ron) fiind totusi o marca nu trebuia sa fie asa

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 18 Mar 2010, 14:16

te maninca´in *** ca pe maimuta !

laso asa !

data viitoare cind vrei sa iei bibelouri ( sclipirea ochilor tai )... nu mai lua prin intermediul netului pe nv... cii duu la magazin si flirteaza olea cu ea... si eventual invito la un dans sau tavaleala ceva ...

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 18 Mar 2010, 14:48

ce frumos :oops: cred ca-i devina primavara :lol: :lol:

sherbamont
veteran
veteran

Mesaj de sherbamont » 18 Mar 2010, 16:07

m-am hotarat s-o vand .am dat pe ea 89ron

gabbyy77
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gabbyy77 » 18 Mar 2010, 22:36

ca o vinzi este spre bine ideea este ce iti iei. La modul cel mai cinstit echipamentele bune si f bune costa bani. spre dezamagirea mea am vazut si eu ca firme f mari ca daiwa , shimano pun numele pe scule de clasa medie si chiar joasa ceea ce la echipamentele americane LAmiglas , St. Croix, Loomis nu o sa vezi niciodata. probabil ca sunt echipamente mai scumpe dar cu siguranta isi merita bani. asa ca mai bine strange putin cureaua dar vei pescui cu placere maxima.
mai sunt si echipamente ieftine care sunt bune dar destul de rar. de exemplu am gasit la jaxon o lanseta perseus de casting dintr-o bucata (7-35gr)care acum nu se mai fabrica , a costat 180 lei si este buna si destul de sensibila.mult peste asa zisele marile firme .
Viata bate filmu'

Scrie răspuns