lanseta daiwa cu un mic defect
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
- kuin tauti
- veteran
-
- veteran
ca o vinzi este spre bine ideea este ce iti iei. La modul cel mai cinstit echipamentele bune si f bune costa bani. spre dezamagirea mea am vazut si eu ca firme f mari ca daiwa , shimano pun numele pe scule de clasa medie si chiar joasa ceea ce la echipamentele americane LAmiglas , St. Croix, Loomis nu o sa vezi niciodata. probabil ca sunt echipamente mai scumpe dar cu siguranta isi merita bani. asa ca mai bine strange putin cureaua dar vei pescui cu placere maxima.
mai sunt si echipamente ieftine care sunt bune dar destul de rar. de exemplu am gasit la jaxon o lanseta perseus de casting dintr-o bucata (7-35gr)care acum nu se mai fabrica , a costat 180 lei si este buna si destul de sensibila.mult peste asa zisele marile firme .
mai sunt si echipamente ieftine care sunt bune dar destul de rar. de exemplu am gasit la jaxon o lanseta perseus de casting dintr-o bucata (7-35gr)care acum nu se mai fabrica , a costat 180 lei si este buna si destul de sensibila.mult peste asa zisele marile firme .
Viata bate filmu'