Lanseta crap DAM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- nicolaesebastian
- junior
Lanseta crap DAM
Am vazut intr-un magazin o lanseta de crap 3.60, IM6, marca DAM dubios de ieftina la numai 1.200.000
E posibil sa fie vreun fals?
Nicu
E posibil sa fie vreun fals?
Nicu
- nicolaesebastian
- junior
- mihaimircea
- veteran
E posibil sa nu fie facatura. Poate fi vorba de lanseta asta: http://www.dam.de/katalog/html/englisch ... k_carp.htm care, daca vizitezi site-ul asta https: //www.angelsport.de/cgi-bin/askari.storefront, vei vedea ca nu costa, in Gremania, decat 38-43 Euro, in functie de putere. S-ar putea ca pretul scazut sa se datoreze calitatii carbonului.
-
- veteran
Tavi scrie:@radua:
38EUR X ~3,5RON/EUR = 133RON (1.330.000 ROL)
Se aduna taxe vamele, transport, TVA (chiar daca nemtii dau 16% inapoi punem noi 19%), adaos comercial si iese pret pe raft in Ro 1.200.000 ROL???
Daca e un "fals" e cam prea ... scumpAquaro Angler scrie:Poate au scos cateva lansete la pret promotional cu reducere de 4 euro?

Cauta-l in bazar si nu va depasi 1 000 000 lei (vechi).
Asta daca tii neaparat sa ai o lanseta DAM.

Ca sa fiu mai clar (desi e doar o impresie personala) cred ca DAM e la ora actuala cea mai piratata marca de lanseta din Romania. Asa ca daca iei aceasta marca ai 99% sanse sa fie pirat. Cum sint insa multi care au si sunt multumiti de ele, nu vad care ar fi problema.
Repet - e doar o parere pesonala !
-
- veteran
salut
eu cand am dubii in legatura cu ceva ma uit in primul rand la finisaj,
dupa mine un fals nu prea are timp pt finisaj, el este facut doar pt a se vinde cat mai repede sub denumirea produsului pe care il imita, asta este doar o parere dar cand chiar vreau sa cumpar ceva scula serioasa ma duc cu cineva sau intreb pe cineva care are cunostinte in domeniu
salut
eu cand am dubii in legatura cu ceva ma uit in primul rand la finisaj,
dupa mine un fals nu prea are timp pt finisaj, el este facut doar pt a se vinde cat mai repede sub denumirea produsului pe care il imita, asta este doar o parere dar cand chiar vreau sa cumpar ceva scula serioasa ma duc cu cineva sau intreb pe cineva care are cunostinte in domeniu
salut