Lanseta Cormoran Black Bull LRC 2,10m/1-12gr
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- KiD Vicious
- utilizator constant
Lanseta Cormoran Black Bull LRC 2,10m/1-12gr
http://www.totalfishing.ro/lanseta-corm ... 23422.html
Asta ar fii lanseta ce ma intereseaza dar din pacate nu gasesc niste review-uri incat sa-mi fac o parere ...daca merita sa o achizitionez sau nu...pentru pescuit la clean si putin la biban ...pe rau 70% si balta 30%.
As fii curios sa aflu care-i faza cu "LRC" (low resin content) ...ajuta cu ceva ? grafitul SM24 ce calitati are ? sau ce inseamna SM24?
Vad ca in link e scris "LRS"...dar sunt destul de sigur ca e gresit.
Mersi anticipat!
Asta ar fii lanseta ce ma intereseaza dar din pacate nu gasesc niste review-uri incat sa-mi fac o parere ...daca merita sa o achizitionez sau nu...pentru pescuit la clean si putin la biban ...pe rau 70% si balta 30%.
As fii curios sa aflu care-i faza cu "LRC" (low resin content) ...ajuta cu ceva ? grafitul SM24 ce calitati are ? sau ce inseamna SM24?
Vad ca in link e scris "LRS"...dar sunt destul de sigur ca e gresit.
Mersi anticipat!
Re: Lanseta Cormoran Black Bull LRC 2,10m/1-12gr
nu am lanseta, dar am modelul anterior (HC) si este o lanseta excelenta de clean. E preferata inaintea ULX-ului in cazul meu.
nu cred ca acest nou model este sub cel anterior ca si calitate.
nu cred ca acest nou model este sub cel anterior ca si calitate.
- KiD Vicious
- utilizator constant
Mersi pentru raspuns!
Se pare ca nu-s prea populare betele astea. Daca pomeneam de un NFC vs. MHX pentru clean ..deja se lasa cu sange...
... Glumesc! 
Se pare ca nu-s prea populare betele astea. Daca pomeneam de un NFC vs. MHX pentru clean ..deja se lasa cu sange...

Si eu tot modelul HC il am, l-am folosit tot sezonul trecut cu voblere si rotative la clean, si sunt foarte multumit de el.
Parerea mea este ca are un raport calitate/pret foarte bun (probabil ii valabil si la LRC), iar in comparatie cu un ULX este mai rigid (cu alte cuvinte nu este asha moale ca ULX-ul, dar asta depinde de preferintele personale si de buget).

Parerea mea este ca are un raport calitate/pret foarte bun (probabil ii valabil si la LRC), iar in comparatie cu un ULX este mai rigid (cu alte cuvinte nu este asha moale ca ULX-ul, dar asta depinde de preferintele personale si de buget).

Multa lume, putini oameni...
S-au mai format pareri in privinta acestei lansete? Doresc sa cumpar si eu una, pentru clean,
M-am gandit la Cormoran Black Bull LRS Ultra Light 2,10m/1-12gr
Sincer nu stiu ce inseamna LRC si LRS si nici care e diferenta intre ele
Cu ce mulineta s-ar echilibra bine lanseta asta?
Multumesc
Multumesc

- citizenics
- utilizator constant
Eu am un LRC care cred ca e acelasi lucru cu LRS. Lanseta e ok pt. clean, unele finisaje sunt asa si asa. Mai pune cativa banuti (pana in 50 lei) si cumpara un Cormoran ULS 2-12 g, are inele mai bune si finisaje superioare.
- KiD Vicious
- utilizator constant
kybitusan scrie:S-au mai format pareri in privinta acestei lansete? Doresc sa cumpar si eu una, pentru clean,
Multumesc
Eu am pescuit toata vara cu lanseta asta...90% clean si 10% avat.
Am folosit voblere de la 1.5-6 grame.
Lansarea nalucii: mai mult decat decent se incarca f. bine de la 3 gr la 6 gr. in 70 din cazuri am folosit voblere sub 3 gr. si n-am ce sa-i reprosez.
Actiune in dril: excelenta ...recent am scos un avat de peste un kg (presupun).Am simtit rezerva de putere de care dispune , cu o frana reglata bine, am reusit sa scot pestele agatat superficial.
Sensibilitate: nu am ce sa spun deoarece am incercat in curent jiguri de 3gr+ shad de 4 cm ,doar cateva lanseuri ,sa vad cum e pescuitul la shad

https://lh5.googleusercontent.com/-HT0l ... .36.47.jpg
Multumesc,KiD Vicious scrie:Eu am pescuit toata vara cu lanseta asta...90% clean si 10% avat.kybitusan scrie:S-au mai format pareri in privinta acestei lansete? Doresc sa cumpar si eu una, pentru clean,
Ce mulineta ai pe ea?
Ryobi ecusima din ce vad eu acolo 

- KiD Vicious
- utilizator constant
Da. Este o Ryobi Ecusima de marime 1000.