Eu zic ca pe Timis-Bega,la rapitorii nostrii (exceptand somn,care nu mi-a intrat niciodata) un fir de 0.18-0.20 e suficient.Niciodata nu am dat la spinning cu fir mai gros de 0.20.La clean,cu bat light,naluci usoare folosesc mono de 0.14,fara agrafa,doar nod.Adi_ scrie:nu e o provocare. eram curios. eu cred ca un fir de 0.22-0.25 e mai mult decat OK pt. lanseta aia (tinand cont de dimensionarea de care vorbesti)
LANSETA Cormoran 2BUC.BL.BULL 2,40M/10.40G/HYPER TEC
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Desi lungimea preferata de mine este intradevar 2.10,de multe ori cand recuperez paralel cu malul,chiar simt nevoia de niste cm in plus.gabor scrie:mai exact, e compozit
parca ziceai ca iti plac lansetele mai scurte. decat cea de 2.40 mai bine o ceri/cauti pe cea de 2.10
dupa dimensiunea inelelor nu cred ca are farmec sa o folosesti cu fir subtire. eu as folosi-o cu fir in jur de 0.30.
suna foarte interesant ceea ce-mi spui...chiar ma miram,daca e sticla,de ce e la pret de carbon...legio1083 scrie:Reclama suna cam asa..." Fibra de sticla la greutatea grafitului...""indestructibila!"

tnx
Am mai auzit una... Cica n-ar fi avut succesul scontat si atunci a inceput ofensiva cu reclamele. Ceea ce poate fia adevarat, din moment ce un Ron Thompson Arrezo e cumva tot prin zona aia de pret, aceleasi performante , dar se vinde de la sine...
Si sa-mi arate cineva unde a vazut reclama la lanseta asta...
Si sa-mi arate cineva unde a vazut reclama la lanseta asta...

Legio - Patria Nostra
Prieteni Pescari _Iasi
Prieteni Pescari _Iasi
ce ma deruteaza pe mine este faptul ca un composite are pret de carbon