Lanseta Colmic Sumizoku Boron

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
giura_mihai
utilizator constant
utilizator constant

Lanseta Colmic Sumizoku Boron

Mesaj de giura_mihai » 05 Mar 2012, 17:18

Salutare :)

Sunt interesat de lanseta aceasta, insa nu am nici o informatie cu privire la ea de la pescari.................as dori sa o achizitionez pentru un pescuit mai heavy cu jiguri la salau(heavy insemnand uneori si jiguri de 40-45 grame) .......... am "belenganit-o" putin si actiunea pot spune ca este rapida, insa varful mi s-a parut foarte moale si nu stiu daca este senzitiva si daca pot juca un jig mai greu in curent :roll: .........

Astept pareri de la voi :respekt:

Pt cei care sunt interesati: http://www.totalfishing.ro/lanseta-colm ... 16267.html

lucianfiat
utilizator constant
utilizator constant

Re: Lanseta Colmic Sumizoku Boron

Mesaj de lucianfiat » 05 Mar 2012, 22:06

mai bine mergi pe o lanseta americana ceva fast sau x fast.
datorita faptului ca, poate nu ai mare experienta in lansete de spin, nu cred ca ar fii indicat sa faci experiente cu anumite lansete
tinand cont de descrierea ta despre varful lansetei, nu cred ca vei putea intepa eficient cu un jig de 40-50gr si mai ales in ape mai adanci cu un curent sustinut.
http://www.pescuitlafeeder.ro
http://www.pescuitlafeeder.ro/forum

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 05 Mar 2012, 22:28

Am vrut si eu sa o iau pentru Dunare,am pipait-o la Total fishing,am rugat vinzatorii sa ma lase sa pun mulineta pe ea si sa lansez un jig de 60 de g in Dimbovita,dar nu a fost posibil,le lasam banii garantie ,nu fugeam,dar nu a fost posibil,oricum am pus un plumb de 100 g pe ea si mi s-a parut moale,mai m-a deranjat ceva,minerul prea lung,lanseta este destinata pescuitului marin,acolo trebuie miner lung ,dar la jigingg-ul nostru incomodeaza rau,am mai fost sfatuit de un fost proprietar de Boron sa renunt,pentru ca nu inteapa eficient cu jig mai mare de 50 in ape gen Olt,Dunare,asa incit am renuntat la idee,desi imi place lanseta,am luat un G1000 de 2 oz,duce 60 de g fara probleme.

giura_mihai
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de giura_mihai » 05 Mar 2012, 23:08

si mie imi placea foarte mult insa la acelasi lucru m-am gandit si eu ca e greu sa intepi cu jiguri grele, sa nu mai zic daca se intampla sa intre un somn unde cred ca trebuie sa intepi si mai energic..............am pus intrebari si eram curios pentru ca astazi cei de totalfishing nu au avut amabilitatea sa ma lase sa pun un jig sau un pumlb de 40-50 grame in varful lansetei sa imi fac o oarecare idee, motivand ca totul este sigilat si nu se poate desigila nimic(ca in Romanica nostra) ....... oricum multumesc pentru pareri :wink:

lucalucian
senior
senior

Mesaj de lucalucian » 06 Mar 2012, 08:14

Ah nu mai jigni ţara noastră. Nu e ţara de vină din cauza oamenilor :oops: . E România. :respekt:

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 06 Mar 2012, 11:34

incearca un avid de 8'6" pana in 2 oz .
Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 06 Mar 2012, 17:22

mihai giura banuiesc ca mesajul tau la adresa totalfishing si la romanica este apreciativ si iti place magazinul nu ?
asa ma gandesc, din moment ce ne vizitezi cu placere si stai cu orele pe la noi in vizita, si de vorba cu consultantii nostrii..
nu de alta dar n-as vrea sa creada lumea ca ne criticai nu ? :lol:

si mie imi place Romania, oameni buni sau de kkt sunt peste tot in orice tara

giura_mihai
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de giura_mihai » 06 Mar 2012, 17:55

Din moment ce linkul cu lanseta apartine magazinului totalfishing, iar cand am nevoie de ceva imi cumpar de la voi cred ca este evident ca imi place si apreciez magazinul, dar asta nu ma impiedica sa critic cand ceva este in neregula :)

Nu am cerut mult, scuza ca toate produsele sunt sigilate si nu este posibil sa desfacem nimic ca nu vrem nu mi s-a parut normal ....... si mai e si zicala aia cu clientul nostru stapanu nostru(metaforic vorbind) ar trebui sa functioneze in special cu un produs care costa foarte "putin".......... trecem peste, nu asta este important, vroiam pareri de la pescari care au avut ocazia sa o pescuiasca si probabil o cumparam de la voi ............ fir intins va doresc si vanzare multa :)

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 06 Mar 2012, 18:02

exista prin magazin plicuri sparte, cu produse lipsa, si ca atare s-a luat decizia sa le sigilam si sa nu le mai desfacem
eu le-am impus lucrul acesta si probabil de aceea s-a intamplat asa, clientul nostru stapanul nostru dar daca e procedura :)

dar daca veni vorba uitati cum facem, aduc eu de acasa un jig si probam lanseta :)
kleniacu, cand vrei sa o probezi le dau eu ok-ul, lasi banutii garantie si te duci pe dambovita sa lansezi cat vrei

multumesc pentru aprecieri si scuze de offtopic

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 06 Mar 2012, 18:24

kleniacu, cand vrei sa o probezi le dau eu ok-ul, lasi banutii garantie si te duci pe dambovita sa lansezi cat vrei

multumesc pentru aprecieri si scuze de offtopic[/quote]
Am luat deja un G1000 de 2 oz,in loc de Boron,am vrut sa o probez,aveam banii la mine,dar nu s-a putut,oricum au fost ok cei din magazin,aveam la mine o mulineta si am pus-o pe lanseta,era in rastel,nu sigilata,si am pus un plumb de 100g de crap,tot de la voi,eu aveam maxim 60 g, cumparasem jigurile jaxon de la voi,am incercat-o asa.Scuze de off-topic,dar voi aveti ditamai bazinul de incercare,Dimbovita,dar e cam dificil totusi sa se duca clientul cu lanseta,voblerul,ce vrea sa probeze,sa le murdareasca,loveasca,etc,si sa vina inapoi sa spuna:nu o vreau,aveti si voi ,obiectiv privind,dreptate in anumite privinte , referitor la probatul produselor.Totusi sint produse care nu corespund cu mentiunile de pe ambalaj,de ex unele voblere Slider-Salmo,date drept floating sint slow sinking,ceea ce nu ma deranjeaza,mie chiar imi plac asa,dar nu corespund.Prin probare la bazin se pot returna distribuitorului voblerele fara a mai fi vreo indoiala ca produsul nu corespunde .Scuze din nou pentru off-topic.

Scrie răspuns