kleniacu, cand vrei sa o probezi le dau eu ok-ul, lasi banutii garantie si te duci pe dambovita sa lansezi cat vrei
multumesc pentru aprecieri si scuze de offtopic[/quote]
Am luat deja un G1000 de 2 oz,in loc de Boron,am vrut sa o probez,aveam banii la mine,dar nu s-a putut,oricum au fost ok cei din magazin,aveam la mine o mulineta si am pus-o pe lanseta,era in rastel,nu sigilata,si am pus un plumb de 100g de crap,tot de la voi,eu aveam maxim 60 g, cumparasem jigurile jaxon de la voi,am incercat-o asa.Scuze de off-topic,dar voi aveti ditamai bazinul de incercare,Dimbovita,dar e cam dificil totusi sa se duca clientul cu lanseta,voblerul,ce vrea sa probeze,sa le murdareasca,loveasca,etc,si sa vina inapoi sa spuna:nu o vreau,aveti si voi ,obiectiv privind,dreptate in anumite privinte , referitor la probatul produselor.Totusi sint produse care nu corespund cu mentiunile de pe ambalaj,de ex unele voblere Slider-Salmo,date drept floating sint slow sinking,ceea ce nu ma deranjeaza,mie chiar imi plac asa,dar nu corespund.Prin probare la bazin se pot returna distribuitorului voblerele fara a mai fi vreo indoiala ca produsul nu corespunde .Scuze din nou pentru off-topic.