lanseta clean.
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- MARIUS POPA
- veteran
- MARIUS POPA
- veteran
nu am fonduri...
si cred ca pe ala o sa si merg, l-am gasit in Alba, si e mai simplu asa, si cu garantia, sau daca e vreo problema mai repede s-ar rezolva!
vad ca celelalte, nu prea le-a probat nimeni !
si cred ca pe ala o sa si merg, l-am gasit in Alba, si e mai simplu asa, si cu garantia, sau daca e vreo problema mai repede s-ar rezolva!
vad ca celelalte, nu prea le-a probat nimeni !

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Mariuse daca il vrei pt. Mures(ulf-ul) nu il recomand ....eu am avut 2 ...nu contest ca nu is ok pt. pretul lor...usoare,faine,etc. dar daca dai pe mures in curent sa sti ca se cam incovoaie....daca mai intra si un clean peste kg. in curent o sa stai cu morcovelu
...impresia mea...
Pe rauri cu debit mai mic e ok gen Ampoi,Sebes.

Pe rauri cu debit mai mic e ok gen Ampoi,Sebes.
- MARIUS POPA
- veteran
dece zici ca ai avut?le-ai dat, s-au rupt...sau cum?
inca nu am ajuns la magazin din cauza programului incarcat, deci unu zice cea altul zice haitz
!
pai nu este numai pentru Mures, mai un Ampoi, un Sebes, un Aries, o Bistrita un Sieu...
hai cu recomandare, ori din celelalte ori altceva, pina in bugetul ala!

off, cresc eu mare
si-mi fac timp de umblat!
inca nu am ajuns la magazin din cauza programului incarcat, deci unu zice cea altul zice haitz

pai nu este numai pentru Mures, mai un Ampoi, un Sebes, un Aries, o Bistrita un Sieu...
hai cu recomandare, ori din celelalte ori altceva, pina in bugetul ala!

off, cresc eu mare

Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
chiar ma gandesc cum ar fi sa prinzi cei mai multi pesti si cei mai mari cu cele mai ieftine scule.
daddy a spuso de multe ori. totul tine de pescar.......
cum simte vremea, pestele, naluca.....cum intelege niste chestii despre viata asta......
lanseta la spin de clean face doar 10% din pescuit.
nu cred ca e ca una la salau ce conteaza la senzitivitate sa simti tzacul...
eu am un ulx2.4...prima lanseta....e foarte buna incat am simtit un clean de 100g cand a muscat de vobler la 15 m pe fir mono.
nu am cu ce sa compar dar e clar ca m-am obisnuit cu lanseta de actiune moderata.
am luat pentru tatal meu o lanseta mai fast, dar sincer mie imi place mai mult actiunea moderata la naluci tari chiar si in curent cand indoaie lanseta ....macar o simt cum lucreaza.
clenii cei mai mari i-am prins in gropi de huma cu salmo SDR in curent tare.
In aceste conditii cred ca o lanseta prea fast ar face naluca sa lucreze ca agatata si ar priva-o de miscarea naturala incitanta pentru pesti.
cum simte vremea, pestele, naluca.....cum intelege niste chestii despre viata asta......
eu am un ulx2.4...prima lanseta....e foarte buna incat am simtit un clean de 100g cand a muscat de vobler la 15 m pe fir mono.
nu am cu ce sa compar dar e clar ca m-am obisnuit cu lanseta de actiune moderata.
am luat pentru tatal meu o lanseta mai fast, dar sincer mie imi place mai mult actiunea moderata la naluci tari chiar si in curent cand indoaie lanseta ....macar o simt cum lucreaza.
In aceste conditii cred ca o lanseta prea fast ar face naluca sa lucreze ca agatata si ar priva-o de miscarea naturala incitanta pentru pesti.
there's more to fishing than catching a f.i.s.h.!
- MARIUS POPA
- veteran
partial ai si tu dreptate, eu as mai ridica procentele!;)Spring scrie:chiar ma gandesc cum ar fi sa prinzi cei mai multi pesti si cei mai mari cu cele mai ieftine scule.

Fii pescar nu talhar.