Lanseta Cabelas Salt Striker

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
zvic
veteran
veteran

Lanseta Cabelas Salt Striker

Mesaj de zvic » 29 Oct 2007, 09:51

Salutari,

Cunoaste cineva lansetele astea ?

http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... &noImage=0

Ma intereseaza modelul ISS-703 LB-2, 7', 2buc, Mod. Fast, Med, 8-17 lb, 1/4-5/8 oz, pentru pescuit cu linguri si voblere mai usoare la stiuca, pe balta.

Am rupt lanseta pe care o aveam si vreu sa iau ceva nou, care sa arunce si naluci mai usurele dar sa fie rezistenta. Asta are fire recomandate 8-17lbs, lucru care ma face sa cred ca este destul de puternica, apropiata de un MH dar arunca naluci usoare.

Ce parere aveti ?

Cristi E
senior
senior

Mesaj de Cristi E » 29 Oct 2007, 10:20

salt striker de la cabelas nu am vazut,cred insa ca blankurile sunt asemanatoare cu xxx eagle II.

de ce nu incerci un Fenwick HMG,dupa parerea mea mult mai bun,mai ales pt stiuca.

zvic
veteran
veteran

Mesaj de zvic » 29 Oct 2007, 12:26

Ma intereseaza si hmg, am mai intrebat pe unii despre el, salt striker e mai ieftin, costa cu transport cu tot cat e hmg in catalog.

Am un xxx eagle II medium si mi se pare unpic cam prea subtirica pentru stiuca, prefer o lanseta mai solida. FEII are fire recomandate 6-12lbs si 1/4-3/4 si e fast, salt striker are 8-17lbs si 1/4-5/8 si e moderat-fast, ma gandesc ca poate e mai potrivita pentru linguri si ceva mai solida.

Oricum vreau sa iau si o bota pt jerkbaits, asta e asa, de distractie cu naluci mai usoare, mai universala.

Cristi E
senior
senior

Mesaj de Cristi E » 29 Oct 2007, 12:38

zvic scrie:Am un xxx eagle II medium si mi se pare unpic cam prea subtirica pentru stiuca, prefer o lanseta mai solida. FEII are fire recomandate 6-12lbs si 1/4-3/4 si e fast, salt striker are 8-17lbs si 1/4-5/8 si e moderat-fast, ma gandesc ca poate e mai potrivita pentru linguri si ceva mai solida.
intreaba-i pe cei de la Cabela's Customer Service,despre Butt Diametrul si Tip Diametrul de la salt striker,asa potzi sa-ti faci cat de cat o idee cam cat de puternica e,in ce clasa de putere se incadreaza lanseta.

Scrie răspuns