Salutari,
Cunoaste cineva lansetele astea ?
http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... &noImage=0
Ma intereseaza modelul ISS-703 LB-2, 7', 2buc, Mod. Fast, Med, 8-17 lb, 1/4-5/8 oz, pentru pescuit cu linguri si voblere mai usoare la stiuca, pe balta.
Am rupt lanseta pe care o aveam si vreu sa iau ceva nou, care sa arunce si naluci mai usurele dar sa fie rezistenta. Asta are fire recomandate 8-17lbs, lucru care ma face sa cred ca este destul de puternica, apropiata de un MH dar arunca naluci usoare.
Ce parere aveti ?
Lanseta Cabelas Salt Striker
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Ma intereseaza si hmg, am mai intrebat pe unii despre el, salt striker e mai ieftin, costa cu transport cu tot cat e hmg in catalog.
Am un xxx eagle II medium si mi se pare unpic cam prea subtirica pentru stiuca, prefer o lanseta mai solida. FEII are fire recomandate 6-12lbs si 1/4-3/4 si e fast, salt striker are 8-17lbs si 1/4-5/8 si e moderat-fast, ma gandesc ca poate e mai potrivita pentru linguri si ceva mai solida.
Oricum vreau sa iau si o bota pt jerkbaits, asta e asa, de distractie cu naluci mai usoare, mai universala.
Am un xxx eagle II medium si mi se pare unpic cam prea subtirica pentru stiuca, prefer o lanseta mai solida. FEII are fire recomandate 6-12lbs si 1/4-3/4 si e fast, salt striker are 8-17lbs si 1/4-5/8 si e moderat-fast, ma gandesc ca poate e mai potrivita pentru linguri si ceva mai solida.
Oricum vreau sa iau si o bota pt jerkbaits, asta e asa, de distractie cu naluci mai usoare, mai universala.
intreaba-i pe cei de la Cabela's Customer Service,despre Butt Diametrul si Tip Diametrul de la salt striker,asa potzi sa-ti faci cat de cat o idee cam cat de puternica e,in ce clasa de putere se incadreaza lanseta.zvic scrie:Am un xxx eagle II medium si mi se pare unpic cam prea subtirica pentru stiuca, prefer o lanseta mai solida. FEII are fire recomandate 6-12lbs si 1/4-3/4 si e fast, salt striker are 8-17lbs si 1/4-5/8 si e moderat-fast, ma gandesc ca poate e mai potrivita pentru linguri si ceva mai solida.