Lanseta biban
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Lanseta biban
am pipait intr-un magazin Spro Addiction Micro Crank 198 1-8g. De-a dreptul ranga pt 1-8g... Nu-i stiu actiunea; are 198cm, 87g, 2seg.
Ceva pana in 500 ron...George1985 scrie:Vezi pe la Cormoran daca nu vrei bete prea scumpe.
vad pe site la ei ca micro crank e pana in 18 gr, micro bait special e pana in 8...Stai jos scrie:am pipait intr-un magazin Spro Addiction Micro Crank 198 1-8g. De-a dreptul ranga pt 1-8g... Nu-i stiu actiunea; are 198cm, 87g, 2seg.
- George1985
- veteran
Nu pot sa iti recomand ceva anume pt ca nu folosesc bete de biban...am vazut la cineva unul de la Rapture frumos, dar nu mai stiu modelul. Cred ca era si un 2.10m, care zici ca e lung.draqdevil scrie:Ceva pana in 500 ron...George1985 scrie:Vezi pe la Cormoran daca nu vrei bete prea scumpe.
Ce ti-as recomanda e sa nu te uiti la ce scrie pe ele, multe sunt data aiurea..cel mai bine e sa pui mana pe cateva.
Iti las si un PM
george,ne-ai innebunit cu Rapture... 

- George1985
- veteran
Mai incerc si eu poate prind un contract cu eiadrian99 scrie:george,ne-ai innebunit cu Rapture...

Aia am vazut-o, s-a nimerit sa fie Rapture...nu m-am uitat pana acum dupa bete de biban mai deloc.
Cred ca ceva de la Colmic ar intruni cerintele tale, din categoria UL nu am pipait prea multe...poate te ajuta stefanflorin oferindu-ti mai multe detalii.draqdevil scrie:Ceva pana in 500 ron...George1985 scrie:Vezi pe la Cormoran daca nu vrei bete prea scumpe.
Ai uitat sa-i spui ca betele astea nu fac echipa buna decat cu mulinetele Daiwa...glumescGeorge1985 scrie:
...am vazut la cineva unul de la Rapture frumos, dar nu mai stiu modelul. Cred ca era si un 2.10m, care zici ca e lung.
Iti las si un PM

Ce model de rapture? 
Nu imi plac mulinetele daiwa, tito, dar daca e batul mishto, ma risc si cumpar si daiwa pt el daca trebe
)

Nu imi plac mulinetele daiwa, tito, dar daca e batul mishto, ma risc si cumpar si daiwa pt el daca trebe