Lanseta berkley pulse M 5-20g

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

iovys
veteran
veteran

Lanseta berkley pulse M 5-20g

Mesaj de iovys » 26 Feb 2010, 15:18

Daca foloseste cineva sau a folosit asa ceva, rog sa posteze experiente traite cu ea. M-am gandit la salau din barca si de pe mal :?

catalin66
veteran
veteran

Mesaj de catalin66 » 26 Feb 2010, 17:32

Pe rau sau pe lac ?

Daca vrei pentru rau cred ca e un pic cam mica ca putere . Daca ai rabdare o sa intre Ovidiu si o sa-ti zica mai multe .

vlad21

Mesaj de vlad21 » 26 Feb 2010, 17:43

@iovys: cu mentiunea ca nu-l pot inlocui pe Ovidiu in materie de salau :) pot sa-ti zic ca este o lanseta excelenta pentru lac ca si pret/calitate .. (evident o parere personala)

Am testat-o putin (era lanseta unui amic) si la dunare.. in zona murighiol.. si cu jiguri de 17-21 gr la pescuit vertical era foarte ok....

Cum zice si Blackmamba.. pt Dunare.. este mai potrivita "sora mai upgradata" de pana la 50gr
Mai nou a aparut un model pana la 60gr... dar.. sa speram sa apara curand la importator

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 26 Feb 2010, 17:51

Am o Berkley pulse versiunea mai puternica : 7-30gr. Nu as utiliza seria asta la jigging.
Sunt lansete concepute pentru naluci tip vobler sau lingurita.
Sylvain Legendre si Gaël Even, care au conceput aceasta serie, fac concursuri de rapitor dar mai mult la stiuca/bass decat la salau. Stiu ei sa dea si la salau dar pentru asta utilizeaza alte lansete.
Nu spun ca nu se poate da la jigging cu pulse, se poate, dar nu e conceputa pentru asa ceva.

iovys
veteran
veteran

Mesaj de iovys » 26 Feb 2010, 21:57

La Dunare nu am de gand sa merg cu ea. Pe lacuri m-am gandit, eventual pe Somes.

Pentru voblere mi se pare putin rigida

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 26 Feb 2010, 23:41

Uite ca am ajuns acasa. De fapt am exact ce cauti. Ma si mir dar e 5-20gr.
N-am mai pus mana pe ea de pe 8 decembrie.
Mie imi plac betele rigide, insa batul asta nici nu mi-a trecut prin cap sa-l incerc la jigging. Cand merg la peste sunt in barca si am mai multe bete montate, fiecare cu specialitatea lui. Cuoscand conceptorii stiu ce stil de pescuit au. Poate s-au inselat si in loc de lanseta de voblere au scos una de jigging ? M-as mira.

iovys
veteran
veteran

Mesaj de iovys » 27 Feb 2010, 18:09

Am vazut bine ca nu este o lanseta fast, dar fiind destul de rigida pentru grosimea blankului, m-am gandit ca ar fi buna la acest stil de pescuit, dar se pare ca ma insel. Totusi ai putea pune si un jig pe ea odata, asa numai, de proba :roll: cine stie?
Multumesc pentru informatii. Ce m-a facut sa ma gandesc la ea a fost faptul ca este un bat foarte usor si destul de acceptabil ca pret :respekt:

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 27 Feb 2010, 18:47

iovys scrie:Am vazut bine ca nu este o lanseta fast, dar fiind destul de rigida pentru grosimea blankului, m-am gandit ca ar fi buna la acest stil de pescuit, dar se pare ca ma insel. Totusi ai putea pune si un jig pe ea odata, asa numai, de proba :roll: cine stie?
Multumesc pentru informatii. Ce m-a facut sa ma gandesc la ea a fost faptul ca este un bat foarte usor si destul de acceptabil ca pret :respekt:
atunci ia-ti un sakura

tali
veteran
veteran

Mesaj de tali » 27 Feb 2010, 19:19

da merge o sakura numai ca e dublu la pret :twisted:

catalin66
veteran
veteran

Mesaj de catalin66 » 27 Feb 2010, 19:25

Apropos de Sakura , au aparut ceva noutati : http://www.xxx.ro/lansete-spinn ... -2978.html

http://www.xxx.ro/lansete-spinn ... -2986.html

iovys

Sakura sunt niste lansete excelente pentru salau si nu numai .

Eu am un Rookie si un Trinis de care sunt super multumit . Adevarat, sunt un pic mai scumpe dar merita fiecare banut .

Scrie răspuns