lanseta Berkley Cherrywood
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
lanseta Berkley Cherrywood
Cunoaste cineva lanseta? Ce parere aveti de inelele " hard chromium SS304" 

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
eu am asa ceva.am achizitionat-o anul asta in ianuarie si de atunci pana acuma am pescuit-o(numai cu textil) de vreo zece ori.rezultat?
nu exista nici cel mai mic semn de uzura la inele si va spun sincer ca m-am uitat f.f.f atent(chiar cu lupa
) deoarece tot cineva de pe acest site imi zisese ca inelele nu rezista
.
firul folosit a fost berkley fireline 0.6lb negru -gri fuzionat (de la dady-jean scurtu) si fireline din asta de duzina care se gaseste pe la noi de 15mm(din ala fluo).
asa ca.................. eu unul cred ca se merita.
p.s. ce am observat la lanseta respectiva este ca pt echilibrare trebuie pusa pe ea o mulineta din clasa 3000(destul de maricica,dar pe placul meu).eu am pus pe ea o ryobi ecusima 3000vi si pot spune ca se echilibreaza f bine si fac pereche buna

nu exista nici cel mai mic semn de uzura la inele si va spun sincer ca m-am uitat f.f.f atent(chiar cu lupa

firul folosit a fost berkley fireline 0.6lb negru -gri fuzionat (de la dady-jean scurtu) si fireline din asta de duzina care se gaseste pe la noi de 15mm(din ala fluo).
asa ca.................. eu unul cred ca se merita.
p.s. ce am observat la lanseta respectiva este ca pt echilibrare trebuie pusa pe ea o mulineta din clasa 3000(destul de maricica,dar pe placul meu).eu am pus pe ea o ryobi ecusima 3000vi si pot spune ca se echilibreaza f bine si fac pereche buna

-
- veteran
Re: lanseta Berkley Cherrywood
Sunt bune in loc de inele!!!Adi_ scrie:Cunoaste cineva lanseta? Ce parere aveti de inelele " hard chromium SS304"
Jean Scurtu
-
- veteran
-
- veteran