lanseta bass

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
ionutz13
utilizator constant
utilizator constant

lanseta bass

Mesaj de ionutz13 » 24 Iun 2011, 09:22

Saptamana viitore plec in Bulgaria si am auzit ca sunt niste lacuri populate cu bass.Momentan nu stiu zona pe care o voi vizita.Recomandati-mi niste lansete pt bass.

Nemernic
veteran
veteran

Re: lanseta bass

Mesaj de Nemernic » 24 Iun 2011, 14:51

ionutz13 scrie:Recomandati-mi niste lansete pt bass.
Bass-u' nu creste'n "curtea" noastra...... deocamdata :lol: asa ca....
Dar ... ce poti lua cu tine.... este o lanseta de salau :wink: .... sigur e acolo....pe bass calare
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Jedi
veteran
veteran

Re: lanseta bass

Mesaj de Jedi » 24 Iun 2011, 15:50

ionutz13 scrie:Saptamana viitore plec in Bulgaria si am auzit ca sunt niste lacuri populate cu bass.Momentan nu stiu zona pe care o voi vizita.Recomandati-mi niste lansete pt bass.
Despre naluci stii deja?

ionutz13
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ionutz13 » 24 Iun 2011, 15:58

Da, despre naluci stiu .Frog bait-urile am vazut ca fac minuni.Ar merita incercat si la worms(viermii).Crank bait-urile am vazut ca se folosesc numai pe lansete be casting.

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 24 Iun 2011, 16:16

Poti lua crank-uri si daca dai cu spining, nu e bai. Eu as lua si momeli din gama micro de biban si clean , ca nu stiu daca basu bulgarilor e mare si agresiv ca in alte parti .

naka66
junior
junior

Mesaj de naka66 » 24 Iun 2011, 16:46

[quote="Jedi"]Poti lua crank-uri si daca dai cu spining, nu e bai. Eu as lua si momeli din gama micro de biban si clean , ca nu stiu daca basu bulgarilor e mare si agresiv ca in alte parti .[/quote
exact incearca cu ceva micro dar se poate acum bassul sa manance mult mai bine la plastice.incearca splitshot sau montura texas rame,racusori,soparle cauta l in toate suprafetele apei.o pereche de okelari polaroizi te vor ajuta foarte mult la pescuitul bassului.in legatura cu lanseta pt bass eu am un speed master de 2.10 sia ctiune 10-30gr si un shimano lesath cu aceasi actiune si marime.lesathul mi se pare mai potrivit pentru stiuca in timp ce speed masterul dupa parerea mea este minunat chiar excelent pt bass:) uite si o poza cu batul si un bass:) http://imageshack.us/photo/my-images/219/sdc12495j.jpg/ si inarmeazate bine cu plastice de bass pune voblerele si restul pe locul 2.bassul este foarte versatil e un peste ce il poti prinde si la lingura rotativa oscilanta voblere de toate felurile spinerbaiz buzzbait top water si plastice moi etc.este f curios si ataca orice dar conteaza f mult modul de prezentare si trebuie sa te orienntezi f mult cu speciile hrana ale lui din acel habitat.si trebuie cautat bine .poate sa stea suspendat ,pe fund sa circule f repede etc.dar odata ce il gasesti si ii afli obiceiurile daca are bass pe balta o sa fie super.si nu uita ockelarii:)fir intins

Scrie răspuns