Lamiglas MB 84 1E-lanseta de cast sau spinning
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Lamiglas MB 84 1E-lanseta de cast sau spinning
Buna.In curand o sa-mi fac o lanseta pe blank-ul Lamiglas MB 84 1E Skeet Reese si sincer sa fiu nu sunt hotarat de care sa fie,cast sau spin
.Am vazut ca sunteti cativa care aveti lansete pe blank-ul respectiv facute si de spin si de cast si as vrea cateva idei de la voi referitor la modul cum lucreaza blank-ul respectiv in ambele variante,care ar fi mai bun,spin sau cast avand in vedere ca lanseta va fi utilizata doar pentru avat si stiuca cu voblere(lipless,crank,topwater-in plaja de greutati a lansetei) si cu linguri mai mari ,gen Kastmasters.In cazul in care o sa optez pentru varianta de cast,as vrea sa-mi recomandati si o mulineta care sa arunce bine nalucile care se incadreaza in plaja de greutati a blank-ului (1/2 – 1 1/2 oz)... Multumesc si va doresc la toti un An Nou plin de impliniri si multe fire intinse.

Until next time....Tight Lines!
Pai unii posesori si-au facut-o de spinning, altii de casting. Toti sunt multumiti. Tu tre' sa te hotarasti cum iti place s-o pescuiesti. Straight sau pe invers
... Pt. ca intre cele doua variante nu blank-ul lansetei face neaparat diferenta...
...zise un viitor (sper) posesor in varianta spinning. Ca astept dupa una de aproape un an...

...zise un viitor (sper) posesor in varianta spinning. Ca astept dupa una de aproape un an...

Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...
- semlecangheorghe
- veteran
Musti scrie:Pai unii posesori si-au facut-o de spinning, altii de casting. Toti sunt multumiti. Tu tre' sa te hotarasti cum iti place s-o pescuiesti. Straight sau pe invers... Pt. ca intre cele doua variante nu blank-ul lansetei face neaparat diferenta...
.....Tare

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.