Lamiglas MB 84 1E-lanseta de cast sau spinning

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
AdrianHD
veteran
veteran

Lamiglas MB 84 1E-lanseta de cast sau spinning

Mesaj de AdrianHD » 30 Dec 2010, 12:02

Buna.In curand o sa-mi fac o lanseta pe blank-ul Lamiglas MB 84 1E Skeet Reese si sincer sa fiu nu sunt hotarat de care sa fie,cast sau spin :idea: .Am vazut ca sunteti cativa care aveti lansete pe blank-ul respectiv facute si de spin si de cast si as vrea cateva idei de la voi referitor la modul cum lucreaza blank-ul respectiv in ambele variante,care ar fi mai bun,spin sau cast avand in vedere ca lanseta va fi utilizata doar pentru avat si stiuca cu voblere(lipless,crank,topwater-in plaja de greutati a lansetei) si cu linguri mai mari ,gen Kastmasters.In cazul in care o sa optez pentru varianta de cast,as vrea sa-mi recomandati si o mulineta care sa arunce bine nalucile care se incadreaza in plaja de greutati a blank-ului (1/2 – 1 1/2 oz)... Multumesc si va doresc la toti un An Nou plin de impliniri si multe fire intinse.
Until next time....Tight Lines!

AdrianHD
veteran
veteran

Mesaj de AdrianHD » 30 Dec 2010, 17:15

Nici un posesor nu isi spune parerea? :(

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 30 Dec 2010, 18:10

Pai unii posesori si-au facut-o de spinning, altii de casting. Toti sunt multumiti. Tu tre' sa te hotarasti cum iti place s-o pescuiesti. Straight sau pe invers :lol: ... Pt. ca intre cele doua variante nu blank-ul lansetei face neaparat diferenta...

...zise un viitor (sper) posesor in varianta spinning. Ca astept dupa una de aproape un an... :?
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

AdrianHD
veteran
veteran

Mesaj de AdrianHD » 30 Dec 2010, 19:00

Bun,am inteles care-i faza.......In cazul in care optez pentru cast poate imi spuneti o mulineta care sa arunce bine intre 14-42 gr...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Dec 2010, 20:02

Musti scrie:Pai unii posesori si-au facut-o de spinning, altii de casting. Toti sunt multumiti. Tu tre' sa te hotarasti cum iti place s-o pescuiesti. Straight sau pe invers :lol: ... Pt. ca intre cele doua variante nu blank-ul lansetei face neaparat diferenta...

...zise un viitor (sper) posesor in varianta spinning. Ca astept dupa una de aproape un an... :?

.....Tare :lol: :lol: :lol: Numai ,...speri??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Scrie răspuns