discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
fff
- senior

ce daca nu o ai? poti vedea acest gen de lanseta la unii din bucurestenii care vin la dunare in zona in care mergi si tu ...
p.s. nu mai fi asa curios

-
Torescu Octavian
- senior

-
ce parere aveti de asta?
G.Loomis GL2 Spinning Rods
Model-STR1025S
Number
Rod"Length - 8'6"
Line Weight - 8-17
Pieces - 2
Lure Weight -3/8 to 1
Action- Fast
Handle- G
Power - MH
Species B, C, D, L,
-
fff
- senior

bebe, daca nu te grabesti si daca ajungi sambata viitoare la dunare o sa-ti arat lanseta mea care cred (de fapt sunt convins) ca e ceea ce cauti.
p.s nu e de vanzare ca abia am luat-o

-
mihai florescu
- veteran

fff scrie:@torescuoctavian
bebe, n-o sa-ti placa hot shot-urile (magnum taper-urile), ceea ce vrei tu e cu totul altceva

fi mai explicit te rog,care e treaba cu hot shotul?eu pt jig il folosesc , in curent puternic cu greutati de pina la 28 gr.
-
fff
- senior

mihai.f scrie:fi mai explicit te rog,care e treaba cu hot shotul?eu pt jig il folosesc , in curent puternic cu greutati de pina la 28 gr.
mihai,
fiind (doar) o chestie de 'gust' nu o sa intru in detalii deoarece ar insemna sa reiau o mai veche polemica (inutila pana la urma atata timp cat fiecare pescuieste cum si cu ce crede de cuviinta). ce pot sa-ti spun insa e ca atat bebe, cat si un alt amic comun, au adoptat atat 'tehnica mea' de pescuit la salau, cat si genul de lansete pe care-l folosesc eu de vreo 20 de ani incoace (bebe si-a luat regalul dupa ce l-a vazut la mine si la celalalt amic acum vreo 2-3 ani, iar cea pe care o vrea acum este in genul unei alte lansete pe care a vazut-o tot la mine, numai ca el vrea varianta mai lunga). deci, crede-ma ca stiu ce-l intereseaza, iar hot shot-ul (magnum taper-ul) nu face parte din acesta categorie de lansete ...
bebe,
- acum ar trebui sa stii cine sunt ...
- ne vedem la o topaiala

sambata sa-ti arat lanseta cea noua

-
mihai florescu
- veteran

atunci zi-mi si mie ,despre ce lanseta este vorba?Eu folosesc si in bat fast 8'6'' 1/2-2 numai pt gramaje "serioase"