Lac matisaj inele

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

modigliani
veteran
veteran

Lac matisaj inele

Mesaj de modigliani » 21 Mar 2011, 23:02

Stimati domni , in afara de lacul consacrat pentru matisajul inelelor , cel ambalat aproximativ ca oja de unghii ...... la pretul de 17 - 18 ron ..... si care e insotit de-o pensula ,, de sarma " ...... mai imi dati vreo idee ???

M-am apucat de ,, tunat " cateva blank-uri , le-am atasat inelele , le-am matisat , le-am personalizat matisajele , ...... mi-am prins urechile la lacuit .

Dati-mi , nene , o idee ! Va rog io !!! :bere:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 21 Mar 2011, 23:07

in afara de ce-i profi ..lac incolor pentru... lemn .rezistent la apa si elastic.
partea proasta e ca trebuie rabdare ca sa dai cam trei straturi cu pauza de 12 ore intre ele :wink:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 21 Mar 2011, 23:14

rine scrie:in afara de ce-i profi ..lac incolor pentru... lemn .rezistent la apa si elastic.
partea proasta e ca trebuie rabdare ca sa dai cam trei straturi cu pauza de 12 ore intre ele :wink:
WHOOOOOOOOWWWWWW !!!!! N-am rabdare ! Saracia asta de lac special destinat pentru matisaje , are o calitate . In afara de faptul ca se aplica infect ( doar ce-am incercat , doar ce-am lucrat cu el ) , se usuca ULTRA RAPID !

Mersi mult ! Alta idee ???

charly 33
senior
senior

Mesaj de charly 33 » 21 Mar 2011, 23:31

Exista lac cu uscare lenta de la Cormoran.

charly 33
senior
senior

Mesaj de charly 33 » 21 Mar 2011, 23:32

Exista lac cu uscare lenta de la Cormoran.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 21 Mar 2011, 23:36

charly 33 scrie:Exista lac cu uscare lenta de la Cormoran.
THX man ! Ma uit dupa el la targ !

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 22 Mar 2011, 00:19

rasina epoxidica ?

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 22 Mar 2011, 00:38

Nici o rasina destinata "lacuirii" inelelor nu se intareste prea repede... chiar iti ofera o fereastra de lucru de cel putin 30 de minute.

La noi gasesti pe http://www.dawnfishing.ro/index.php?_a= ... 8&catId=24

Iar daca vrei sa vezi cam toate rasinile destinate "lacuirii" inelelor, aici gasesti si mai multe

http://www.mudhole.com/Shop-Our-Catalog/All-Finishes

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 22 Mar 2011, 00:39

Nici o rasina destinata "lacuirii" inelelor nu se intareste prea repede... chiar iti ofera o fereastra de lucru de cel putin 30 de minute.

La noi gasesti pe http://www.dawnfishing.ro/index.php?_a= ... 8&catId=24

Iar daca vrei sa vezi cam toate rasinile destinate "lacuirii" inelelor, aici gasesti si mai multe

http://www.mudhole.com/Shop-Our-Catalog/All-Finishes

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 22 Mar 2011, 00:53

poti folosi rasina poliesterica . se gaseste la magazinele de piese auto inpreuna cu fibra de sticla si este destinata reparatiilor auto . in functie de cantitatea de intaritor pe care o adaugi se modifica si timpul de uscare . ai grija ca nu este incolora dupa ce se usuca . in general este transparenta cu o usoara tenta de verde sau galben . daca pui prea mult intaritor se usca maro ! (se arde , se incalzeste si scoate fum si in final creapa . ) poti folosi fara probleme cantitate dubla de intaritor(fata de ce recomanda producatorul ) mai ales daca vrei sa o colorezi cu o cantitate mica de vopsea auto . pretul pe un flacon de 400 mililitri cu fibra si intaritor era pe la 40 lei . daca te hotarasti sa o folosesti fa citeva teste cu o cantitate mica de rasina , aproximativ un dop de sticla . nu se curata de pe scule sau miini numai cu acetona sau dupa uscare doar prin indepartare mecanica .

Scrie răspuns