la incercat cineva?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

kingofbeasts
veteran
veteran

la incercat cineva?

Mesaj de kingofbeasts » 21 Ian 2010, 13:31

a m achizitionat de curand aceasta "lighioana":
http://www.totalfishing.ro/vobler-strik ... -2492.html
l-am luat pentru pescuit deasupra plaurilor scufundati avand ca tinta cu preponderenta stiuca.
inca nu am ajuns sa-l probez, motiv pentru care am si pus aceasta intrebare.
ceva pareri?

Rapala Man
veteran
veteran

Mesaj de Rapala Man » 21 Ian 2010, 14:05

eu l am incercat toamna trecuta in delta, fara rezultat plus ca nici nu imi place cum merge, poate din cauza barbetei care mi se pare cam mare, in concluzie poate alti au fost mai norocosi eu nu il recomand, ca multe alte produse de la Strike raport pret calitate prost

Florin M
senior
senior

Mesaj de Florin M » 21 Ian 2010, 15:02

Daca vrei ceva pt stiuca in delta, pt apa mica, incearca Slidere floating sunt testate si de lipoveni, care au inceput sa le foloseasca destul de mult.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 21 Ian 2010, 15:10

Rapala Man scrie:eu l am incercat toamna trecuta in delta, fara rezultat plus ca nici nu imi place cum merge, poate din cauza barbetei care mi se pare cam mare, in concluzie poate alti au fost mai norocosi eu nu il recomand, ca multe alte produse de la Strike raport pret calitate prost
Dar de ce zici asta? Au reputatie proasta voblerele Strike pro? Sunt mult sub cele de la Salmo?

Rapala Man
veteran
veteran

Mesaj de Rapala Man » 21 Ian 2010, 15:20

Fario_nebunu scrie:
Rapala Man scrie:eu l am incercat toamna trecuta in delta, fara rezultat plus ca nici nu imi place cum merge, poate din cauza barbetei care mi se pare cam mare, in concluzie poate alti au fost mai norocosi eu nu il recomand, ca multe alte produse de la Strike raport pret calitate prost
Dar de ce zici asta? Au reputatie proasta voblerele Strike pro? Sunt mult sub cele de la Salmo?
eu nu am zis ca au reputatie proasta, uite ca exemplu http://www.xxx.ro/vobler-str ... -3617.html , am pescuit cu el imi place cum merg, dar dupa o partida de pescuit a sarit vopseaua de pe ele(am luat mai multe culori) vopseaua e super casanta si se cojeste
eu am mers sa iau Rapala RnR , si nu am gasit si am zis sa incerc si modelul similar de la Strike dar desi costa doar 15 ron nu merita

iovys
veteran
veteran

Mesaj de iovys » 21 Ian 2010, 15:56

Ai dreptate in legatura cu vopseaua, iar ancorele trebuie schimbate neaparat. :wink:

catalin66
veteran
veteran

Mesaj de catalin66 » 21 Ian 2010, 16:26

Hmm! Tocmai ce vroiam sa comand niste Baby Pro pentru clean .

Ma mai gandesc . :roll:

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 21 Ian 2010, 16:45

dupa forma mie mia lasat impresia ca s-ar preta pentru jercuit la suprafata dimineata ,seara si pe vant usor primavara tarziu , vara si toamna devreme.
o sa ma conving dupa ce il testez in conditii reale .
pana acum nu l-am muiat decat in cada si nu e concludent.
ma asteptam totusi ca cei ce lau folosit sa fi avut rezultate.

ps. care-i treaba cu ancorele?

iovys
veteran
veteran

Mesaj de iovys » 21 Ian 2010, 16:54

Sunt de proasta calitate, am avut multe rateuri cu ele, in sensul ca pestii scapau dupa cateva secunde de drill. Dar asta e doar parerea mea. Poti sa-l incerci cu ancorele originale, pe urma hotarasti daca trebuie schimbate(eu imi mentin parerea) :wink:

iovys
veteran
veteran

Mesaj de iovys » 21 Ian 2010, 17:00

Am uitat sa precizez, rateurile erau la pesti cu falci osoase(stiuca, salau). Se poate ca la clean sa mearga si asa cum sunt

Scrie răspuns