kolibri
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: kolibri
Oare nu-i prea mica? Am vrut sa-mi iau si eu ,dar...Baloanele de 38 par micute .Si la 40 cat le are a mea parca sunt mici...La un 42 era altceva! Eu am avut chiar o discutie cu Serghei legat de barcile lui .Dupa care am obtinut un pret bun la energo si ...asta e. 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Ai luat-o pana la urma Zamfi? Sa o dai la apa sanatos..macar 5 ani de acum
..5 ani sa o dai la apa ..sanatos sa fii pana la adanci batranetzi
...sa nu se inteleaga gresit, planul cincinal.

Am si botezat-o! Si cu stiuca si cu salau...Multumesc de urari! Are doar 21 kg ...
Scuze de off-topic!
Scuze de off-topic!

Sa o folosesti sanatos si cu folos.
So ,nu are nimeni modelul asta?

So ,nu are nimeni modelul asta?
Ilie,
Adi SB a avut Kolibri dar mai mare, vorbeste cu el si vezi ce spune.
Totusi ar trebui sa iei in considerare ce spune Zamfi, chestia cu baloanele e extrem de importanta chiar daca nu pare la prima vedere si mai este si treaba cu chila gonflabila, cam acelasi lucru cu baloanele, desii nu pare f importanta, isi dovedeste utilitatea si existenta.
De podina rigida mai vorbim?!
Adi SB a avut Kolibri dar mai mare, vorbeste cu el si vezi ce spune.
Totusi ar trebui sa iei in considerare ce spune Zamfi, chestia cu baloanele e extrem de importanta chiar daca nu pare la prima vedere si mai este si treaba cu chila gonflabila, cam acelasi lucru cu baloanele, desii nu pare f importanta, isi dovedeste utilitatea si existenta.
De podina rigida mai vorbim?!

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Adi,iau in calcul toate variantele.
Buna aia a lui Zamfi si nu e de neglijat.
Buna aia a lui Zamfi si nu e de neglijat.

Din pacate confortul inseamna si greutate! La categoria asta de pret...Asa ca daca ai spate merge cu podina rigida, chila gonflabila, baloane mari.Daca nu ...bagi mana adanc in buzunar 

Pareri despre asta?Parca-i altceva.
http://www.alpuna.de/Water-Sport/Inflat ... ::470.html
http://www.alpuna.de/Water-Sport/Inflat ... ::470.html
pai............aceeasi chinezarie ca la toate barcile din categoria asta de pret.
daca te uiti la constructie, materiale, accesorii sunt aceleasi la majoritatea barcilor din gama asta de pret, fie ca se numeste Baracuda, Energo, Jaxon sau Alpuna, sincer sunt la fel
daca te uiti la constructie, materiale, accesorii sunt aceleasi la majoritatea barcilor din gama asta de pret, fie ca se numeste Baracuda, Energo, Jaxon sau Alpuna, sincer sunt la fel
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.