Kit shaduri Mister Twister de la Cabelas - merita ?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Kit shaduri Mister Twister de la Cabelas - merita ?
Salutari,
Am un amic care vine din America peste vreo luna si s-a oferit sa-mi aduca ceva daca am nevoie. Am gasit pe Cabelas un kit de shaduri de la Mister Twister care mi se pare destul de interesant:
http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... hasJS=true
Ce ziceti, merita achizitionat ?
Sunt si alte cheltuieli suplimentare de luat in calcul ? Daca omul il baga in bagaj il poate pune sa plateasca vama pentru el ?
Numai bine !
Am un amic care vine din America peste vreo luna si s-a oferit sa-mi aduca ceva daca am nevoie. Am gasit pe Cabelas un kit de shaduri de la Mister Twister care mi se pare destul de interesant:
http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... hasJS=true
Ce ziceti, merita achizitionat ?
Sunt si alte cheltuieli suplimentare de luat in calcul ? Daca omul il baga in bagaj il poate pune sa plateasca vama pentru el ?
Numai bine !
Zvic.. eu zic ca se merita...
Am avut si eu vreo cateva (si mai am) luate de la Dan... am fost foarte multumit de ele.
Le fierbi vreo 5 minute inainte de a le folosi (separate pe culori) si au o miscare foarte atractiva in apa.
Eu am avut modelele de 5 cm, dar au fost destul de productive la biban dar si stiuca.
Salau nu stiu daca am luat cu ele.
Am avut si eu vreo cateva (si mai am) luate de la Dan... am fost foarte multumit de ele.
Le fierbi vreo 5 minute inainte de a le folosi (separate pe culori) si au o miscare foarte atractiva in apa.
Eu am avut modelele de 5 cm, dar au fost destul de productive la biban dar si stiuca.
Salau nu stiu daca am luat cu ele.
Si dupa mine se merita,eu mi-am luat kitul de gruburi ptr salau,iar la urmatoarea comanda o sa-mi iau si un kit de shaduri.Sunt f bune calitativ vorbind si te ajunge mult mai ieftin decta daca le-ai cumpara de la noi.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
depinde de twisterele care le vrei din ea... cele de 8 cm pe care eu le prefer sunt numai 45, deci pentru mine e cam in coada de peste situatia cu kit'urile. cele de 6 cm le folosesc rar cand mananca aiurea iar cele de 5 sunt inutilizabile.
motivul pentru care imi mai cumpar kit'uri sunt culorile la cele de 8 cm, nu le gasesc niciunde.
motivul pentru care imi mai cumpar kit'uri sunt culorile la cele de 8 cm, nu le gasesc niciunde.
Ideea e sa am un kit destul de bine garnisit pe care il mai completez daca e cazul cu una alta. Imi place si cutia si pretul mi se pare ok.
Nu am pescuit la silicoane pana acuma decat ocazional asa ca nu prea stiu cat de potrivite sunt dimensiunile. In principiu o sa pescuiesc mai mult pe rau (Somes, zona Jibou), rareori pe balta, la salau si uneori stiuca si biban. In toamna un amic a prins avat la shad de 6cm alb asa ca poate le gasesc o intrebuintare si la cele mai mici.
Nu am pescuit la silicoane pana acuma decat ocazional asa ca nu prea stiu cat de potrivite sunt dimensiunile. In principiu o sa pescuiesc mai mult pe rau (Somes, zona Jibou), rareori pe balta, la salau si uneori stiuca si biban. In toamna un amic a prins avat la shad de 6cm alb asa ca poate le gasesc o intrebuintare si la cele mai mici.
de dat poti sa dai cu toate marimile si culorile, important e la care ai cel mai mare numar de atacuri
si danr a prins pe olt un salau de 5 kg la MT de 5 cm
dar dupa un an le'a vandut pe toate. indiferent in ce conditii as pescui prefer MT'urile de 8 cm.
depinde si in ce ritm le pierzi, eu am terminat in mai toate MT'urile de 8 cm dintr'un kit luat in aprilie anul trecut. cele de 5 le'am dat la prieteni iar cu cele de 6 umplu truse degeaba pe'acasa

si danr a prins pe olt un salau de 5 kg la MT de 5 cm

depinde si in ce ritm le pierzi, eu am terminat in mai toate MT'urile de 8 cm dintr'un kit luat in aprilie anul trecut. cele de 5 le'am dat la prieteni iar cu cele de 6 umplu truse degeaba pe'acasa

Zvic eu zic ca merita investitia. Si eu mi-am luat kitul de gruburi si am fost super multumit de calitate. Am mai luat si niste jiguri tot super ok. Oricum sfatul meu personal ar fi sa iei kit-ul de gruburi. Cam peste tot pe unde am pescuit in Ardeal au mers mai bine gruburile. Asta nu inseamna ca shadurile sunt proaste sau "neprinzatoare".
- juventinu88
- utilizator constant