Kistler LTX2 vs Daiwa Steez X-Compile vs Legend Elite

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

stradic
veteran
veteran

elite

Mesaj de stradic » 29 Sep 2011, 21:22

asta o am eu si ti o recomand......vorbeste cu Mongolu si ti o aduce el daca esti interesat....

http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=13310
rapala the best vobler in the world

cristi_vi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cristi_vi » 30 Sep 2011, 07:55

Pana la urma mi-am comandat Avid Salmon and Steelhead Heavy de 2,75. L-am imperecheat cu un Twin Power 2500 FC. Mi-am luat si textil PP de 15 lbs si Stren de 8 lbs.

De-abia astept sa le incerc in week-end. Multumesc pentru sfaturi si in mod special ii multumesc lui Iujin. :wink:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 30 Sep 2011, 08:20

cristi_vi scrie:Pana la urma mi-am comandat Avid Salmon and Steelhead Heavy de 2,75. L-am imperecheat cu un Twin Power 2500 FC. Mi-am luat si textil PP de 15 lbs si Stren de 8 lbs.

De-abia astept sa le incerc in week-end. Multumesc pentru sfaturi si in mod special ii multumesc lui Iujin. :wink:
cristi_vi ... nu e cam mica mulineta aia de 2500 pentru un bat de 2,75 Heavy? si nu e cam subtire firul ala de 8 pentru o lanseta heavy? ai grija sa nu rupi firul prea usor in "teapa" ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

cristi_vi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cristi_vi » 30 Sep 2011, 08:35

Asa a tot incercat sa ma convinga si vanzatorul Twin Power-ului. :lol: Ca mi-ar fi mult mai potrivit un Stradic de 3000. Le-am si pus pe bat amandoua sa le compar, Stradicul il si echilibra mult mai bine, dar mie mi-a luat ochii Twin Power-ul.

Cu firul textil de 8 nu stiu ce sa zic, mi-a fost indicat sa il folosesc pentru jiguri, eventual las frana mai slaba la mulineta sau intep mai incet. :? Important e sa traga ceva sa simt macar ca se indoaie 'ranga' aia de bat. :P

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 30 Sep 2011, 08:37

pai daca tie iti place asa atunci da-i bataie ... :lol: ... ideea e de a nu fi suprasolicitata mulineta cand pescuiesti cu chestii mai grele ...

fir intins si bat incovoiat ... :wink:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

cristi_vi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cristi_vi » 30 Sep 2011, 08:43

Mersi, sper sa invat de la tovarasii de pescuit un pic de meserie pentru ca acuma is chiar la inceputuri pe stilul asta. Dar la cat de maniac de pescuit ma stiu este numai inceputul unui lung sir de achizitii (voblere, jiguri, sonar ....). :D

Scrie răspuns