kistler helium ltx spinning
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
kistler helium ltx spinning
mi-am comandat batul mai sus precizat cu actiunea de 1/16 - 1/2 medium (moderat) acum nu stiu daca e bun pt ce vreau eu si anume jiguri pana-n 10 , 12 g si linguri usoare pana-n 12 13 g ...
mi-e frica sa nu fie prea fragil pt ce vreau eu sa prind...
voi ce parere aveti ?
multumesc!
voi ce parere aveti ?
multumesc!
-
- veteran
Re: kistler helium ltx spinning
din ce stiu Kistler-urile sunt bete tari, rapide, ar trebui sa mearga...acuma si tu!! ai comandat ceva ce nu stii cum este...sprosalmorapala scrie:mi-am comandat batul mai sus precizat cu actiunea de 1/16 - 1/2 medium (moderat) acum nu stiu daca e bun pt ce vreau eu si anume jiguri pana-n 10 , 12 g si linguri usoare pana-n 12 13 g ...
voi ce parere aveti ?
multumesc!

-
- veteran
pai aia din filmuletele de la cabelas trageau destul de tare de betele alea
betele kistler din ce stiu eu sunt facute pe blancuri de RAINSHADOW, posed un bat custom pe un asemenea blanc si iti pot spune ca poti trage destul de lejer de el
cu naluci pana in 10g zic ca e super ok
la 13g se va incarca ceva, dar nu ar trebui sa'ti faci griji 

sprosalmorapala scrie:mi-am comandat batul mai sus precizat cu actiunea de 1/16 - 1/2 medium (moderat) acum nu stiu daca e bun pt ce vreau eu si anume jiguri pana-n 10 , 12 g si linguri usoare pana-n 12 13 g ...
voi ce parere aveti ?
multumesc!
Am mai scris pe undeva: un amic de-al meu a scos cu un LTX medium power- fast action un sturion la vre-un metru jumate. Deci tu la ce aspiri sa prinzi?
Una peste alta batzul lui e excelent pt jiguri.
Pt linguri, stii povestea: se recomanda betze mai moi, bla, bla, bla....
Potzi spune EXACT ce model (subcategorie) e batzul tau?: pt crank-uri, topwater, spinnerbaits, etc.; daca e modelul 2LTX spinning atunci actziunea e fast si nu moderate.
In orice caz batzul (oricare ar fi el) e super pentru o anumita aplicatzie sau alta!
din ce stiu Kistler-urile sunt bete tari, rapide, ar trebui sa mearga...acuma si tu!! ai comandat ceva ce nu stii cum este...andrei-ovidiu scrie:sprosalmorapala scrie:mi-am comandat batul mai sus precizat cu actiunea de 1/16 - 1/2 medium (moderat) acum nu stiu daca e bun pt ce vreau eu si anume jiguri pana-n 10 , 12 g si linguri usoare pana-n 12 13 g ...
voi ce parere aveti ?
multumesc!

si-a luat rares unu de 1/8 - 1/2 medium , si nu m-i se pare exagerat de flexibil... da asta care il iau de 1/16 - 1/2 mi-e cam frica...

Modelul de 1/8-1/2 nu seamana cu 1/16-1/2, e cu toul altceva.Asta nu inseamna ca nu e bun, din contra!...decat ca are alte aplicatzii.sprosalmorapala scrie:si-a luat rares unu de 1/8 - 1/2 medium , si nu m-i se pare exagerat de flexibil... da asta care il iau de 1/16 - 1/2 mi-e cam frica...daca e ceva oare mi-l primeste caius inapoi...?

-
- veteran