Kistler Helium 2 LTX

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
horia flucus
veteran
veteran

Kistler Helium 2 LTX

Mesaj de horia flucus » 01 Sep 2009, 20:20

Ma bate gandul sa-mi cumpar lanseta asta in varianta de cast pentru a da la stiuca cu oscilante intre 8 si 16 grame.
A mai folosit cineva asa ceva?
Se preteaza la linguri modelul moderat-rapida?
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!

stefi oprea
veteran
veteran

Mesaj de stefi oprea » 01 Sep 2009, 20:40

stiu doar ca de obicei lansetele kistler sunt f. bune dar au un mare incomvenient,sunt dintr-o singura bucata si astfel greu de transportat
"Diplomatia este arta de a spune cutu-cutu,pana pui mana pe o piatra sanatoasa"

PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 02 Sep 2009, 17:19

Heliumul 2 umbla vorba ca ar fii de salau mai mult, asa am auzit, nu am testat-o niciodata. Dar e probabil foarte rapida, deci nu prea potrivita pentru ce vrei tu. Incearca sa gasesti o lanseta moderata, cu carbon + fibra de sticla.
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 03 Sep 2009, 08:30

Degeaba umbla vorba daca nu ai vazut/pescuit cu lanseta in cauza . Modelul moderat rapid se preteaza foarte bine la voblere si oscilante, sub nici o forma bat rigid de salau cum si-l imagineaza uni. Stiu pe cineva care da inclusiv la biban cu el :lol:. Mai mult de atat... sunt foarte usoare lansetele LTX2

Intradevar modelul de 6'6"sau 6'9"MH este de jig, cu toate ca am pescuit si cu jerk baituri suspending fara prea mari probleme.

PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 03 Sep 2009, 22:16

Sa inteleg k tu ai pescuit cu lanseta in cauza...... Cu modelul moderat rapid cat si cu cel rapid. Cinste tie.....

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 03 Sep 2009, 22:26

Nu am decat modelul MH, dar am pescuit si cu cel Medium, moderat rapid.

E pacat cand cineva spune lucruri din auzite cand omul isi doreste sa afle mai multe despre obiectul respectiv....

si asa apar cel putin 90% de postari doar din auzite....dar never vazute....

Probabil o sa zici ca am ceva cu tine, "recunosc" :) , dar nu e adevarat, doar ca nu-mi place dezinformarea care se instaureaza din postarile "din auzite" :).

No offence :P.

PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 03 Sep 2009, 22:30

Nu, nu am mania persecutiei. De ce as crede k ai ceva cu mine? Dar nu stiu dak ai observat, eu am spus ca ce stiu despre lanseta e din auzite... Deci... care e problema? Nu am dat-o ca pe o chestie sigura, ci ca pe un zvon. Ceva ce am auzit. ok?

SI ma iei cu din alea ca e pacat cand cineva spune din auite.......
EU zik k e pacat cand cineva vorbeste din auzite dar nu mentioneaza k ce spune e din auzite, ce zici?

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 04 Sep 2009, 06:56

dar e PROBABIL FOARTE RAPIDA,deci nu e potrivita pt ce vrei tu.Am citat din raspunsul tau o presupunere care poate duce in eroare.Nu inteleg pe ce criterii poti spune despre o lanseta ca este extra-fast cind producatorul o recomanda moderat-fast in oferta lui oficiala.Am pescuit ocazional cu un kistler de spinning ,act. moderat fast,si mi-a lasat o impresie foarte placuta in ce priveste actiunea,parea ideal pentru naluci de genul lingurilor si woblerelor.Nu stiu cum se comporta unul de cast,n-am pescuit niciodata.salut si numai bine.

Scrie răspuns