Kistler Helium 2 LTX casting
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Kistler Helium 2 LTX casting
As vrea sa imi cumpar o lanseta si nu stiu care model ar fi mai bun. Vreau sa o folosesc la pescuitul salaului cu jiguri. Ma poate ajuta cineva cu niste detalii despre Kistler Helium 2 LTX casting?
Ms. Vali
Ms. Vali
-
- veteran
- PescarNebun
- senior
Daca te tine buzunarul, eu zic ca e una din cele mai bune optiuni pentru jigging la salau. Ai grija sa ii iei si o mulineta care sa mearga cu ea pentru ca e o lanseta extrem de usoara. Probabil ceva de maxim 200 grame.
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.
- Ungureanu Ovidiu
- utilizator constant
-pai daca o iei pentru mures.. un MH ar fi bun, dar vreau sa zic ca este mai tzapana decat st. croix-urile si duce mult mai mult decat zice pe ea... eu as zice sa iei in mana si M si MH u sti mai bine la ce adancime de ape pescuiesti, iar H ar fi bun doar pentru dunare, pentru mures numa daca vrei sa "jigguiesti" cu roata de rezerva de la masina 

- PescarNebun
- senior
MH sau H caracterizeaza puterea de aruncare (CW), actiunea (Taper) este definita: moderate, fast, extra-fast. La care din ele te referi deci?
Eu as zice fast sau extra-fast si la putere de aruncare, depinde unde vei pescui. Pe lac sau pe rau.
Eu as zice fast sau extra-fast si la putere de aruncare, depinde unde vei pescui. Pe lac sau pe rau.
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
- PescarNebun
- senior
daca iti iei LTX de cast eu spun ca un MH e destul de puternic, seamana mai mult cu un H decat cu un MH. o sa aiba suficienta putere pentru orice specie de la noi. magnesiunul e destul de bun la pretul sau dar e mult mai moderate, in general seria magnesium e "technique- specific" adica bete facute cu aplicatie precisa. blankurile sunt facute sa flexeze mai mult si sunt bete faine de naluci reactive dar au si cateva cu aplicatii de jigging. daca vrei sa iti cumperi un bat de cast de la kistler eu un LTA 7.6, H la un pret foarte bun. batul nu a fost pescuit din lipsa unei mulinete de cast performante. uite si un review de pe tackletour http://www.tackletour.com/reviewkistlerltahe76hc.html