Kistler Helium 2 LTX casting

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Busta
utilizator constant
utilizator constant

Kistler Helium 2 LTX casting

Mesaj de Busta » 03 Mai 2010, 17:14

As vrea sa imi cumpar o lanseta si nu stiu care model ar fi mai bun. Vreau sa o folosesc la pescuitul salaului cu jiguri. Ma poate ajuta cineva cu niste detalii despre Kistler Helium 2 LTX casting?

Ms. Vali

vipificator III
veteran
veteran

Mesaj de vipificator III » 03 Mai 2010, 17:54

Vezi la Caius Fishshop acolo are si de spining si de casting. Le poti lua la mana pe incercate. Sunt OK betele atat timp cat nu te deranjeaza ca ramane filetul la mandrina descoperit dupa fixarea mulinetei.

PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 04 Mai 2010, 03:36

Daca te tine buzunarul, eu zic ca e una din cele mai bune optiuni pentru jigging la salau. Ai grija sa ii iei si o mulineta care sa mearga cu ea pentru ca e o lanseta extrem de usoara. Probabil ceva de maxim 200 grame.
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.

Busta
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Busta » 04 Mai 2010, 14:24

bun ok , dar ce actiune ar trebui sa aiba , cei mai bun un MH sau un H

Ungureanu Ovidiu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Ungureanu Ovidiu » 04 Mai 2010, 14:35

-pai daca o iei pentru mures.. un MH ar fi bun, dar vreau sa zic ca este mai tzapana decat st. croix-urile si duce mult mai mult decat zice pe ea... eu as zice sa iei in mana si M si MH u sti mai bine la ce adancime de ape pescuiesti, iar H ar fi bun doar pentru dunare, pentru mures numa daca vrei sa "jigguiesti" cu roata de rezerva de la masina :lol:

PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 04 Mai 2010, 14:39

MH sau H caracterizeaza puterea de aruncare (CW), actiunea (Taper) este definita: moderate, fast, extra-fast. La care din ele te referi deci?
Eu as zice fast sau extra-fast si la putere de aruncare, depinde unde vei pescui. Pe lac sau pe rau.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 04 Mai 2010, 19:21

De Magnesium stie careva?

PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 05 Mai 2010, 00:37

Si pe mine m-ar interesa un Magnesium. Asa, am citit de lanseta numai de bine, dar pana nu pui mana pe ea, cam greu sa iti dai seama....

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 05 Mai 2010, 03:26

Din ce imi aduc aminte Kistler-ele aveau reputatie de pari foarte tzepeni,unii se plingeau chiar,asa ca poate cu un heavy poti sari gardul ca Serghei Bubka..Dar trebuie sa apara si un posesor,ca erau mai multi pe forum..
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

seve
senior
senior

Mesaj de seve » 05 Mai 2010, 05:19

daca iti iei LTX de cast eu spun ca un MH e destul de puternic, seamana mai mult cu un H decat cu un MH. o sa aiba suficienta putere pentru orice specie de la noi. magnesiunul e destul de bun la pretul sau dar e mult mai moderate, in general seria magnesium e "technique- specific" adica bete facute cu aplicatie precisa. blankurile sunt facute sa flexeze mai mult si sunt bete faine de naluci reactive dar au si cateva cu aplicatii de jigging. daca vrei sa iti cumperi un bat de cast de la kistler eu un LTA 7.6, H la un pret foarte bun. batul nu a fost pescuit din lipsa unei mulinete de cast performante. uite si un review de pe tackletour http://www.tackletour.com/reviewkistlerltahe76hc.html

Scrie răspuns