discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
adiwolf
- veteran

ce te intereseaza de aici?
eu am incercat sa aduc modelul Orion 8,pretul in ron acolo este de 1700 dar rusul care zicea ca imi poate aduce a zis ca sub 1100$ nu vine cu ea,asa ca am renuntat
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
-
mihaif99
- senior

Mai oameni buni, in Cehia se fabrica unele din cele mai misto pneumatice lumea asta: caiace shi barci de pescuit din hypalon (cauciuc armat cu panza polyester decitex 1000) La poti umfla la 3 psi = mai tare decat kingfisher. Sunt FANTASTICE shi hypalonul rezista cel putin 20 de ani.
Daca nu vreti sa mergeti cu motor mare in planaj, de ce vreti mai fratilor podea de tego? - numai ca sa stati sa montati o ora? Apoi la demontat sa stregeti apa shi nisipul de sub podea inca o ora?
Barcile cu podea tego au sens numai daca le puteti lasa umflate
Numele companiei cehesti este Gumotex. E imposibil sa nu gasiti barcile astea in RO la preturi la mici de 1000 EUR. In America se vand sub numele INNOVA
Modelele Palava shi Orinocco sunt absolut mortale. Mari, usor de folosit shi le poti cara de unul singur.
Eu am shi un caiac mic INNOVA/Gumotex Safari, ahi nici nu ma mai uit la celelalte barci. Tot timpul numai pe asta il iau. Se umfla in 10 minute se dezumfla in 2, shi are 10 kg!
-
eugen
- veteran

@mihaif99,
vezi ca ti-am scris un mesaj privat.
-
vijelie
- veteran

am avut ocazia sa merg la pescuit cu ambele barci si acum daca ar fi sa aleg as lua cu sigurantza o barca energo cu toate ca este un pik mai scumpa.
kingfisher am avut doua cu placa de motor "una de 2,4m si alta de 2,7m" iar acum am una facuta "pe comanda" de 2,6metri cu balon de 40cm care arata super belea dar nu are placa de motor ci doar inele adaptoare pt placa portabila.Singura treaba care m-a deranjat la ele este spatiul pe care il ocupa cand le strangi.In rest nu am ce sa le reprosez.
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
-
eugen
- veteran

@ vali,
cu kingfisheru' lui dan te-ai dat? ala cam isi facea banii sa stii.
@ mihai,
treaba cu podeaua de tego este ca sa poti da stand in picioare. majoritatea baga cu barca pana la un loc unde se ancoreaza, dau, alea alea, apoi iar un pic de ratzoaiala pana la locul urmator, iar ancorat si tot asa. deci nu conteaza mobilitatea cat stabilitatea.
-
vijelie
- veteran

am fost cu dan la peste dar cu o barca acum ceva ani in urma nu acum cu asta care a vandut-o ....nu stiu daca este aceeasi barca

.
-
dan dragos
- junior

mihaif99
in romania am gasit pe
www.mormota.ro barci de la Gumotex.
orinoco este de la 1350 usd si o barca de 3 m de la 1450 usd.
energo din ce material sunt facute. din cauciuc cumva (gumi) ? am dat de vre-o doua ori telefon la energofish bucuresti sa-mi trimita niste materiale de prezentare despre barcile lor dar n-am primit nimic pana acum. oricum cea mai mare suporta motor pana la 20 cp. se inmatriculeaza ?
-
andreiberecleanu
- junior

Eu cand am vrut sa-mi cumpar, mi-au trimis un mail cu ce ti-am postat mai sus. Daca chiar esti hotarat, du-te nene de le vezi. Ca nu poti sa-ti cumperi o barca dand clicuri pe net. O vezi, pipai materialul, daca iti convine o iei, daca nu, nu. Nu stiu ce material e, dar stiu ca e gros al naibii. Nu se inmatriculeaza nicio barca sub 5 metri.
energo din ce material sunt facute. din cauciuc cumva (gumi) ? am dat de vre-o doua ori telefon la energofish bucuresti sa-mi trimita niste materiale de prezentare despre barcile lor dar n-am primit nimic pana acum. oricum cea mai mare suporta motor pana la 20 cp. se inmatriculeaza ?[/quote]
-
vijelie
- veteran

dupa ultimele reglementari barcile sub 7 metri nu se inmatriculeaza....la fel si motoarele sub 30cp.
material nu ai cum sa primesti de la reprezentantul energofish din bucuresti pentru simplul motiv ca nu au decat peticele de rezerva de la kitul de reparatii al fiecarei barci.Daca totusi vrei o barca energofish mergi la magazin si vezi pe "viu" una.Iti garantez ca o sa iti placa