KINGDOM PROTON REDHEAD

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
dumanelutu
senior
senior

KINGDOM PROTON REDHEAD

Mesaj de dumanelutu » 11 Iun 2011, 20:09

se poate ceva informatii privind procurarea de kingdom proton redhead 9 cm
multumesc anticipat

stradic
veteran
veteran

proton

Mesaj de stradic » 12 Iun 2011, 09:01

eu stiu si iti recomand sa nu le pui impreuna cu alte gume pt ca Protoanele sunt facut din nu stiu ce dar daca vin in contact cu alte gume acele gume se deformeaza si se topesc sau descompun :idea:
rapala the best vobler in the world

storm fish
veteran
veteran

Re: KINGDOM PROTON REDHEAD

Mesaj de storm fish » 12 Iun 2011, 10:52

dumanelutu scrie:se poate ceva informatii privind procurarea de kingdom proton redhead 9 cm
multumesc anticipat
Am eu vreo 10 seturi sigilate...vrei mai multe?
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

stefanflorin
veteran
veteran

Re: proton

Mesaj de stefanflorin » 12 Iun 2011, 11:14

stradic scrie:eu stiu si iti recomand sa nu le pui impreuna cu alte gume pt ca Protoanele sunt facut din nu stiu ce dar daca vin in contact cu alte gume acele gume se deformeaza si se topesc sau descompun :idea:
as adauga pe langa gume si voblerele, un amic a patit-o, ataca vopseaua mai rau ca diluantul :D partea amuzanta a lor e elongatia, se intind ca prastia :lol:
Urasc atarnatorii!

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 12 Iun 2011, 11:20

Pe mine ma supara cand le montez pe jig...ale dreaq tre sa le scot prima data ochii :lol:
Sunt foarte flotabile si rezistente la dintii stiuci...sunt gume bune pana la urma.
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

peter_malachi
junior
junior

Mesaj de peter_malachi » 05 Aug 2011, 18:18

am avut si eu.sunt bune ca evolutie in apa in general pentru stiuca.eu am folosit modelul alb cu cap rosu.nu stiu in schimb care e secretul lor ca se topesc in cutia cu artificiale.fac o reactie suspecta cu apa sau cu plasticul cutiei sau asa cum zicea mai sus un coleg cu alte twistere.eu am renuntat la ele pentru Relax Kopyto.acestea sunt imbatabile

IlieNeamt
veteran
veteran

Mesaj de IlieNeamt » 05 Aug 2011, 19:27

peter_malachi scrie:am avut si eu.sunt bune ca evolutie in apa in general pentru stiuca.eu am folosit modelul alb cu cap rosu.nu stiu in schimb care e secretul lor ca se topesc in cutia cu artificiale.fac o reactie suspecta cu apa sau cu plasticul cutiei sau asa cum zicea mai sus un coleg cu alte twistere.eu am renuntat la ele pentru Relax Kopyto.acestea sunt imbatabile
Citeste aici si rezolvi problema : http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... 09&start=0
www.pentrupescuit.ro

Scrie răspuns