se poate ceva informatii privind procurarea de kingdom proton redhead 9 cm
multumesc anticipat
KINGDOM PROTON REDHEAD
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- dumanelutu
- senior
proton
eu stiu si iti recomand sa nu le pui impreuna cu alte gume pt ca Protoanele sunt facut din nu stiu ce dar daca vin in contact cu alte gume acele gume se deformeaza si se topesc sau descompun 

rapala the best vobler in the world
- storm fish
- veteran
Re: KINGDOM PROTON REDHEAD
Am eu vreo 10 seturi sigilate...vrei mai multe?dumanelutu scrie:se poate ceva informatii privind procurarea de kingdom proton redhead 9 cm
multumesc anticipat
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
- stefanflorin
- veteran
Re: proton
as adauga pe langa gume si voblerele, un amic a patit-o, ataca vopseaua mai rau ca diluantulstradic scrie:eu stiu si iti recomand sa nu le pui impreuna cu alte gume pt ca Protoanele sunt facut din nu stiu ce dar daca vin in contact cu alte gume acele gume se deformeaza si se topesc sau descompun

Urasc atarnatorii!
- storm fish
- veteran
- peter_malachi
- junior
am avut si eu.sunt bune ca evolutie in apa in general pentru stiuca.eu am folosit modelul alb cu cap rosu.nu stiu in schimb care e secretul lor ca se topesc in cutia cu artificiale.fac o reactie suspecta cu apa sau cu plasticul cutiei sau asa cum zicea mai sus un coleg cu alte twistere.eu am renuntat la ele pentru Relax Kopyto.acestea sunt imbatabile
Citeste aici si rezolvi problema : http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... 09&start=0peter_malachi scrie:am avut si eu.sunt bune ca evolutie in apa in general pentru stiuca.eu am folosit modelul alb cu cap rosu.nu stiu in schimb care e secretul lor ca se topesc in cutia cu artificiale.fac o reactie suspecta cu apa sau cu plasticul cutiei sau asa cum zicea mai sus un coleg cu alte twistere.eu am renuntat la ele pentru Relax Kopyto.acestea sunt imbatabile
www.pentrupescuit.ro