Kickin` Minnow
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Kickin` Minnow
Kickin` Minnow arata interesant, dar nu stiu cum lucreaza...
A dat cineva cu asa ceva???
http://www.xxx.ro/produse/88/pag/1/1 ... aduri.html
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
1.subiectul (titlul) topicului e pus total aiurea.
2.topicul nu e deschis in sectiunea dedicata.
rog un moderator activ in aceasta sectiune sa mute topicul in sectiunea "echipamente si accesorii" subiectul purtand numele nalucii despre care se cer lamuriri.
Tnx.
rog un moderator activ in aceasta sectiune sa mute topicul in sectiunea "echipamente si accesorii" subiectul purtand numele nalucii despre care se cer lamuriri.
Tnx.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
- veteran
Re: a pescuit cineva????
are u hover de-al meu asa ceva, bate total aiurea, nu cred ca-si merita banii, pan aku a prins doar experientzahades scrie:Kickin` Minnow arata interesant, dar nu stiu cum lucreaza...

be smart be silent be deadly.....
- Bogdan_Alex
- veteran
Pai asa se intampla sa fie de cele mai multe ori atacul.....de jos/din lateral...ff rar de coada(vbesc de rapitorii mai mari.....exceptie cleanul:D) . Nu prea are interesul un salau sau un avat sa atace coada pestelui decat cand nu prea mai are cum sa-l apuce...
Eu la vobler de exemplu cele mai multe capturi le-am avut cu tripla de pe burta in gura pestelui.Nu cred ca erau toti fomisti:)
Eu la vobler de exemplu cele mai multe capturi le-am avut cu tripla de pe burta in gura pestelui.Nu cred ca erau toti fomisti:)
aici te contrazic total si daca vrei iti dau si filmulete cu stiuci mari care ataca numai din spate si se intoarce in momentul cand are prada in gura si de asta ti se pare ca o ia din lateral,ea are prada deja in gura!Nu ti s-a intamplat niciodata sa recuperezi un vobler si la un moment dat sa nu-l mai simti?
am si eu twister-vobler din asta si e varza,nu evolueaza deloc bine!
am si eu twister-vobler din asta si e varza,nu evolueaza deloc bine!
Am dat exemplu. La stiuca nu prea dau la vobler... asa ca nu pot face astfel de constatari...ziceam cum am prins majoritatea pestilor....nu am zis ca numai asa se prinde. Acu fiecare intelege ce vrea.
Cand s-a intamplat sa nu mai simt voblerul a fost pt ca nu mai era...a fost o stiuca...e tot ce-mi poate spune. Am avut la partide de clean astfel de intamplari, dar in rest inca nu am observat. Cine a observat treaba lui, desi sunt cazuri rare. Vorbeam in modul general, nu despre patanii.
Multe lucruri noua nu ni se par ca evolueaza bine, dar multe le plac pestilor care noua ni se par ca nu sunt bune. multe sunt kikitze de marketing. Nu zic ca asta e bun. Eu mi-am cumparat un charlie. Ceva asemanator. Nu zic ca e un vobler grozav, dar e cand isi va face treaba. Pana acum a prins singura stiuca ce l-a atacat.
Cand s-a intamplat sa nu mai simt voblerul a fost pt ca nu mai era...a fost o stiuca...e tot ce-mi poate spune. Am avut la partide de clean astfel de intamplari, dar in rest inca nu am observat. Cine a observat treaba lui, desi sunt cazuri rare. Vorbeam in modul general, nu despre patanii.
Multe lucruri noua nu ni se par ca evolueaza bine, dar multe le plac pestilor care noua ni se par ca nu sunt bune. multe sunt kikitze de marketing. Nu zic ca asta e bun. Eu mi-am cumparat un charlie. Ceva asemanator. Nu zic ca e un vobler grozav, dar e cand isi va face treaba. Pana acum a prins singura stiuca ce l-a atacat.
-
- veteran
nu stiu ce parere avetzi voi dar, pt. mine twisterul e twister si voblerul e vobler, adica nu m-au atras niciodata combinatiile astea, si nici nu prea mi-au inspirat incredere...poate e o greseala ceea ce zic, dar prea au aparut multe chestii comerciale! voblerele si twisterele clasice au prins si vor prinde intotdeauna, combinatiile nu prea prezinta constanta!
Trebuie sa imi cer scuze din nou...Michael scrie:1.subiectul (titlul) topicului e pus total aiurea.
Tnx.

Data viitoare o sa fiu mai atent unde deschid astfel de topicuri.
Ce rau esti

Michael-nu e rautate,crede-ma

Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.