Kickin` Minnow

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
hades
veteran
veteran

Kickin` Minnow

Mesaj de hades » 27 Apr 2007, 16:17

Kickin` Minnow arata interesant, dar nu stiu cum lucreaza...
A dat cineva cu asa ceva???
http://www.xxx.ro/produse/88/pag/1/1 ... aduri.html
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 27 Apr 2007, 18:52

1.subiectul (titlul) topicului e pus total aiurea.
2.topicul nu e deschis in sectiunea dedicata.

rog un moderator activ in aceasta sectiune sa mute topicul in sectiunea "echipamente si accesorii" subiectul purtand numele nalucii despre care se cer lamuriri.
Tnx.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

empthy_cluster
veteran
veteran

Re: a pescuit cineva????

Mesaj de empthy_cluster » 27 Apr 2007, 20:54

hades scrie:Kickin` Minnow arata interesant, dar nu stiu cum lucreaza...
A dat cineva cu asa ceva???
http://www.xxx.ro/produse/88/pag/1/1 ... aduri.html
are u hover de-al meu asa ceva, bate total aiurea, nu cred ca-si merita banii, pan aku a prins doar experientza :lol: :lol:
be smart be silent be deadly.....

dan popa
senior
senior

Mesaj de dan popa » 27 Apr 2007, 21:08

Am incercat si eu unul dar tot asa ....mi s-a parut ca nu lucreaza cum trebuie... cel putin in curent e fals total... :!:

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Mesaj de Bogdan_Alex » 27 Apr 2007, 23:41

in plus n-are nici ancora in spate, deci ce peste s-ar da la el ar trebui sa fie prea fomist ori sa atace de jos.

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 27 Apr 2007, 23:50

Pai asa se intampla sa fie de cele mai multe ori atacul.....de jos/din lateral...ff rar de coada(vbesc de rapitorii mai mari.....exceptie cleanul:D) . Nu prea are interesul un salau sau un avat sa atace coada pestelui decat cand nu prea mai are cum sa-l apuce...
Eu la vobler de exemplu cele mai multe capturi le-am avut cu tripla de pe burta in gura pestelui.Nu cred ca erau toti fomisti:)

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 29 Apr 2007, 11:31

aici te contrazic total si daca vrei iti dau si filmulete cu stiuci mari care ataca numai din spate si se intoarce in momentul cand are prada in gura si de asta ti se pare ca o ia din lateral,ea are prada deja in gura!Nu ti s-a intamplat niciodata sa recuperezi un vobler si la un moment dat sa nu-l mai simti?

am si eu twister-vobler din asta si e varza,nu evolueaza deloc bine!

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 29 Apr 2007, 12:00

Am dat exemplu. La stiuca nu prea dau la vobler... asa ca nu pot face astfel de constatari...ziceam cum am prins majoritatea pestilor....nu am zis ca numai asa se prinde. Acu fiecare intelege ce vrea.
Cand s-a intamplat sa nu mai simt voblerul a fost pt ca nu mai era...a fost o stiuca...e tot ce-mi poate spune. Am avut la partide de clean astfel de intamplari, dar in rest inca nu am observat. Cine a observat treaba lui, desi sunt cazuri rare. Vorbeam in modul general, nu despre patanii.
Multe lucruri noua nu ni se par ca evolueaza bine, dar multe le plac pestilor care noua ni se par ca nu sunt bune. multe sunt kikitze de marketing. Nu zic ca asta e bun. Eu mi-am cumparat un charlie. Ceva asemanator. Nu zic ca e un vobler grozav, dar e cand isi va face treaba. Pana acum a prins singura stiuca ce l-a atacat.

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 29 Apr 2007, 18:37

nu stiu ce parere avetzi voi dar, pt. mine twisterul e twister si voblerul e vobler, adica nu m-au atras niciodata combinatiile astea, si nici nu prea mi-au inspirat incredere...poate e o greseala ceea ce zic, dar prea au aparut multe chestii comerciale! voblerele si twisterele clasice au prins si vor prinde intotdeauna, combinatiile nu prea prezinta constanta!

hades
veteran
veteran

Mesaj de hades » 30 Apr 2007, 11:10

Michael scrie:1.subiectul (titlul) topicului e pus total aiurea.
2.topicul nu e deschis in sectiunea dedicata.

rog un moderator activ in aceasta sectiune sa mute topicul in sectiunea "echipamente si accesorii" subiectul purtand numele nalucii despre care se cer lamuriri.
Tnx.
Trebuie sa imi cer scuze din nou... :oops:
Data viitoare o sa fiu mai atent unde deschid astfel de topicuri.

Ce rau esti :twisted:

Michael-nu e rautate,crede-ma :D
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Scrie răspuns