Jigwobbler
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
...abia in toamna 2010 am descoperit aceasta naluca
...dupa un "studiu prealabil" am reusit sa confectionez cateva bucati
...rezultat pozitiv am avut la salau , pescuit la adancime de 8-10m pe apa statatoare (baraj acumulare)
...specific ca la alta specie nu am incercat !
...tei , 8,5 cm , 20 grame

Fir intins !...tuturor.

...dupa un "studiu prealabil" am reusit sa confectionez cateva bucati
...rezultat pozitiv am avut la salau , pescuit la adancime de 8-10m pe apa statatoare (baraj acumulare)
...specific ca la alta specie nu am incercat !
...tei , 8,5 cm , 20 grame

Fir intins !...tuturor.

http://www.fishingstore.ro/rapitor.html ... tails&flyp age=flypage.tpl&product_id=111&category_id=141&manufacturer_id=11elias scrie:Am avut unu',dar l-am lasat prin Olt.Promitea mult, dar na, m-am incapatzanat sa-l bag intr-un loc unde stiam ca sunt capcane in apa cu sperantza la un salau de povesteAsa... a ramas doar o gaura de vro'60 ron.
Bucuresti
@ adiwolf
...jigvoblerul meu are o miscare de "rolling" ( rasucire stanga , dreapta , fata de axa longitudinala) , dar si miscarea aceea de unduire (miscarea in "X") , ambele cu fregventa mare si amplitudine mica.
...evolutia apare la cea mai mica miscare in apa , atat la caderea libera sau la recuperea nalucii .
@ Indian Larry
...mai multe detalii decat a dat "d4md3od" nu am , decat ca jigvoblerele mele sunt putin mai mari si mai grele , asa cum am scris mai sus (8,5 cm ; 20 gr.)
...capul din plumb este turnat de mine intr-o matrita confectionata din gips.
...jigvoblerul meu are o miscare de "rolling" ( rasucire stanga , dreapta , fata de axa longitudinala) , dar si miscarea aceea de unduire (miscarea in "X") , ambele cu fregventa mare si amplitudine mica.
...evolutia apare la cea mai mica miscare in apa , atat la caderea libera sau la recuperea nalucii .
@ Indian Larry
...mai multe detalii decat a dat "d4md3od" nu am , decat ca jigvoblerele mele sunt putin mai mari si mai grele , asa cum am scris mai sus (8,5 cm ; 20 gr.)
...capul din plumb este turnat de mine intr-o matrita confectionata din gips.