jiguri
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
stiu ca is mari mai ales la cele cu sabot, cred ca is aduse de dincolo oricum, dar culmea e ca nu ma intereseaza super mult calitatea carliguluicat pretu, ba chiar pe astea mai moi le salvam de cate o agatatura daca trageam aproape de rezistenta firului, totusi la Brasov nu gasesc cu sabot
alea pe bila is la Gipo 1.5ron1, si nici acolo nu gasesc mai mari de 20gr

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
ca sa iesi mai ieftin o varianta ar fi sa-ti cumperi o matrita si sa le torni singur
la 30 mii jigu e cam jaf la drumu mare
peste 20 grame e cam greu sa gasesti de cumparat
alea sabot nu sunt neparat aduse de afara ...
la 30 mii jigu e cam jaf la drumu mare
peste 20 grame e cam greu sa gasesti de cumparat
alea sabot nu sunt neparat aduse de afara ...
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
Eu mi-am luat din Niro cu 3 mii bucata (100 de mii 30 de bucati).
Alea pe care mi le-am luat eu au 7-8 grame. Sunt destul de OK. Sunt ascutite, au sarma destul de moale ca sa se indrepte cand se agatza de vreo creanga(am textil de 15 Lbs ).
Le folosesc in general la testat apa....dau cu ele in toate vagaunile si putin imi pasa daca le las..
Daca gasesc un vad bun, si mi se pare ca am vreun rateu, bag urhente un jig din "alea bune".
Am luat peste destul cu ele si nu am avut nici o problema.
Alea pe care mi le-am luat eu au 7-8 grame. Sunt destul de OK. Sunt ascutite, au sarma destul de moale ca sa se indrepte cand se agatza de vreo creanga(am textil de 15 Lbs ).
Le folosesc in general la testat apa....dau cu ele in toate vagaunile si putin imi pasa daca le las..
Daca gasesc un vad bun, si mi se pare ca am vreun rateu, bag urhente un jig din "alea bune".
Am luat peste destul cu ele si nu am avut nici o problema.
Spining....Prea bun ca sa fie light...
Si eu prefer jigurile colorate:chartreuse,rosu,orange,mi-au dat impresia ca sunt mai eficiente decat jigurile simple.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
normale si ascutite electrochimic,sa vezi cum sta agatat in pielea degetului.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
- mihaimircea
- veteran
- costica_fishing
- veteran
sunt foarte bune! DAca e pericol grav sa agat (sau sa dua in pietre) din astea folosesc.
Daca dau cu mono, folosesc ace debarbetate.
Calitati:
- aui varful foarte rezistent la impactul cu pietrele (mult peste Matzuo sau chiar Gamakatsu)
- se dezdoaie mai usor daca agati in ragalii (cu textil de 15 - sigur)
Ce nu-mi place la ele e ca au barbeta prea pronuntata....asta se rezolva cu patentul (pe balta) sau cu un mic flex acasa (adaptat copyright V Comaneci, din ustensile de stomatologie).
Uneori mai colorez capul in vopsea (pulbere) chartreuse. Mi imi place sa vad in trusa de jiguri si ceva culoare.
Pestelui - nu mi-am dat seama inca. Teoretic, le folosesc atunci cand apa e mai ciupita. Pa apa limpede, parca am mai mare succes la avat cu ele.
Imensul avantaj al acelor EagleClaw e ca, aduse de pe Cabelas, ajung vreo 0,25 ROn bucata. Ori dai 0,7 si le iei turnate, ori le torni singur.
IO NU M-AS BAGA SA TORN PLUMB IN SPATIU INCHIS (BUCATARIE DE BLOC). ESTE FOARTE TOXIC!
CICA AR FACE RAU LA OO!
Sa zica si aia de se pricep!
Daca dau cu mono, folosesc ace debarbetate.
Calitati:
- aui varful foarte rezistent la impactul cu pietrele (mult peste Matzuo sau chiar Gamakatsu)
- se dezdoaie mai usor daca agati in ragalii (cu textil de 15 - sigur)
Ce nu-mi place la ele e ca au barbeta prea pronuntata....asta se rezolva cu patentul (pe balta) sau cu un mic flex acasa (adaptat copyright V Comaneci, din ustensile de stomatologie).
Uneori mai colorez capul in vopsea (pulbere) chartreuse. Mi imi place sa vad in trusa de jiguri si ceva culoare.

Imensul avantaj al acelor EagleClaw e ca, aduse de pe Cabelas, ajung vreo 0,25 ROn bucata. Ori dai 0,7 si le iei turnate, ori le torni singur.
IO NU M-AS BAGA SA TORN PLUMB IN SPATIU INCHIS (BUCATARIE DE BLOC). ESTE FOARTE TOXIC!
CICA AR FACE RAU LA OO!

near the beer
- mihaimircea
- veteran
costica_fishing scrie: Uneori mai colorez capul in vopsea (pulbere) chartreuse.
Se gaseste pe la noi?
pai o s-o rog pe soacra-meacostica_fishing scrie: IO NU M-AS BAGA SA TORN PLUMB IN SPATIU INCHIS (BUCATARIE DE BLOC). ESTE FOARTE TOXIC!
CICA AR FACE RAU LA OO!![]()

Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.