Jiguri colorate

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
fery
veteran
veteran

Jiguri colorate

Mesaj de fery » 08 Apr 2013, 20:23

Folositi s-au ati folosit jiguri colorate,ati observat ceva diferenta in nr.de prezentari?

leowb
veteran
veteran

Re: Jiguri colorate

Mesaj de leowb » 18 Apr 2013, 20:57

Salut ,eu cred ca in pescuit si nu numai conteaza orice plus .... :wink:

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 19 Apr 2013, 20:40

Folosesc jiguri colorate , mai mult ca ma enerveaza cand oxideaza plumbul si arata jigurile ca dracu'. Din punct de vedere eficienta, nu pot spune ca ajuta prea mult, dar nici nu strica. Ce am constatat ca are efect ( in special la biban) ochisorii de pe jig ( vopsiti sau 3D ) . Clar numarul de atacuri creste semnificativ si am constatat acelasi lucru si la marmustele cu ochisori.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

fery
veteran
veteran

Mesaj de fery » 22 Apr 2013, 20:30

Eu pescuiesc de un an de zile numai cu jiguri colorate la salau pe aceleasi locatii si dupa insemnarile mele am prins mult mai bine,si un alt aspect, am prins mult mai multi salai intepati sub barba semn clar ca-l deranjeaza
Sanatate si fire intinse

tanase_cornel
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de tanase_cornel » 26 Mai 2013, 13:48

Din punctul meu de vedere, jigurile colorate fac diferenta. Pescuiesc cu ele asa: la biban, rosu, portocaliu, alb fosfor sau june bug, la salau alb fosfor, portocaliu fosfor sau verde fluo iar la stiuca rosu.
Pentru cei care doresc sa si le faca singuri, pot vedea aici un tutorial http://taselures.com/povestea-unui-jig/

Scrie răspuns