jiguri "art hand made

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
florin1948
veteran
veteran

jiguri "art hand made

Mesaj de florin1948 » 04 Aug 2013, 09:32

Imagine
lightshot free download

E asa frumoase ca nu-ti vine sa le-nmoi ! Nu suport cand oxideaza plumbul si arata jigurile ca dracu'. La urma urmei daca "customizam "lansetele sa arate intr-un mare fel, adica le facem frumoase, nu neaparat prinzatoare, de ce sa nu facem la fel si cu restul ? Pictura voblerelor a depasit de mult granita "utilului", devine un fel de arta , de ce nu si jigurile ? Nu ca ar fi neaparat mai prinzatoare, dar ti-e drag sa dai cu ele.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

fdata
junior
junior

Re: jiguri "art hand made

Mesaj de fdata » 04 Aug 2013, 11:35

mie-mi plac alea oxidate

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 04 Aug 2013, 12:36

@ florin1948

...vad ca nu reusesti sa ne uimesti pe toti , dar parerea mea e , ca alaturi de pilkere , sunt deosebit de faine .
...cred ca este un clu in plus atasat gumelor
...da-i 'nainte , cu tupeu !... ca "inainte" era mai bine ! :respekt:

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 04 Aug 2013, 16:47

old_radu scrie:@ florin1948

...vad ca nu reusesti sa ne uimesti pe toti , dar parerea mea e , ca alaturi de pilkere , sunt deosebit de faine .
...cred ca este un clu in plus atasat gumelor
...da-i 'nainte , cu tupeu !... ca "inainte" era mai bine ! :respekt:
Scopul meu nu e sa uimesc pe cineva. Pescuitul poate fi privit in mai multe feluri. Ca o relaxare si o placere pentru trup si suflet, sau ca o alternativa de haleala si atunci vrei sa prinzi cat mai mult cu investitii minime ( vezi si jigurile oxidate). Nici o data nu am mers la pescuit de foame, nici macar nu prea mananc peste, dar vreau ca fiecare iesire sa fie o placere maxima : incepand de la peisaj pana la colegii de pescuit. Iar "bricolarea " diverselor accesorii pescuitului e o pasiune si un mod de a-mi petrece timpul liber, din care am acum prea mult.
P.S. Mi se pare mie sau nu prea am mai vazut lemne cioplite de tine ? Te-ai lasat sau in urma acumularilor cantitative urmeaza un salt calitativ care sa-l umple de invidie pe dragul de Ghenadie ?
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 04 Aug 2013, 17:31

Scuze , pt. off-topic !

florin1948 scrie:...un mod de a-mi petrece timpul liber, din care am acum prea mult.
P.S. Mi se pare mie sau nu prea am mai vazut lemne cioplite de tine ? Te-ai lasat sau in urma acumularilor cantitative urmeaza un salt calitativ care sa-l umple de invidie pe dragul de Ghenadie ?
...cu timpul liber stau cam prost si atunci o iau in ordinea prioritatilor.
...in sezonul asta , prima prioritate este pescuitul si atunci aloc mai tot timpul liber acestei "indeletniciri"
...nu ti se pare , chiar nu ai vazut nici un "lemn cioplit" si de regula ma ocup de asta doar in perioada iernii
...tot pana in iarna , sper sa fac saltul calitativ , dar nu cred ca reusesc sa fac pe nimeni invidios , darmite pe Ghenadie ale carui "lucrari" sunt demne de toata lauda .

Sanatate si spor la toate !.... :respekt:

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 04 Aug 2013, 17:44

Cea mai mare realizare recenta a lui Ghenadie este un vobler micutz, mare utilizator de pampersi si lapte de la sanul mamei.
Cum mai toata ziua e pe balta , oare cand a avut timp sa-l (pro)creeze ? Sau.........!

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 04 Aug 2013, 18:23

S-ai traiasca !
...nu conteaza amanuntele , bine ca incaseaza el alocatia ..... :lol:

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 07 Aug 2013, 05:54

old_radu scrie:S-ai traiasca !
...nu conteaza amanuntele , bine ca incaseaza el alocatia ..... :lol:
Pai asa mai are si el saracu' bani de o rasina, de o vopsea, etc. Viata grea taticu ' , mai ales pentru cei cu famelie numeroasa !

Scrie răspuns