Vreau sa incep sa merg la jigging pe Dunare.M-ar interesa de la cei care pescuiesc de mai mult timp ce lansete folosesc, ce greutati de jiguri, modele de plastice (dimensiuni), etc.
Multumesc
Jigging pe Dunare
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- johnnybravo
- Moderator
un bat decent care l-am folosit mai multi ani excusiv pe baraje( portile 1 si 2, in curenti puternici dar si mai moderati) energoteam premier de 2.70, 40-80 gr..il poti lua la 140 ron, adica vreo 2 voblere jackall( cu astea am mancat bursa
)...e un bat decent si rezistent, crede-ma il folosesc de vreo 3 ani,si desi am bete bunicele (st croix, loomis , shimano (usa) si kistler) inca il mai folosesc...si mai stiu pe forum pescari cu experienta care au si isi fac treaba cu ele.... daca in schimb stai bine la buzunar si vrei si ceva performanta un st. croix avid de 2 oz isi face treaba lejer daca dai la jig...sunt destui baieti care au si din astea (inclusiv subsemnatul) si pot sa primesti mai multe detalii...acum tu trebuie sa te decizi ce vrei. Fir intins!

eu folosesc jiguri mari..pana in 28 gr. chiar ..si oricum batul nu-l poti incarca pana la greutatea maxima afisata...si nici nu trebuie...eu oricum sunt fanul betelor mai rigide asta si datorita faptului ca trebuie sa dau in curenti puternici si mai intra si cate un mustacios...si nu intotdeauna de la politia de frontiera