jenzi-help me!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Da asa este, l-am vazut si eu, dar nu l-am cumparat deoarece nu mi s-a oferit de catre comerciant garantia de 3 ani asa cum scria pe ,,pliantul" care era atasat pe varga. Tocmai de aceea am vrut niste sfaturi referitoare la aceasta firma. Adica mi se pare putin ciudat ca in catalogul Jenzi sa se scrie despre aceste garantii, iar l-a vanzarea betelor acestea sa nu fie date.
-
- junior
Re: jenzi-help me!
Da,are dreptate,Mitsuki Speed Bait 5-25gr,la 2,40m,dar e 72euro+tva. Dar dak te aranjeaza un Vinyard Spinnrute 5-25gr,2,4m,din 2buc.(126cm-transport),208gr, la doar 39,90euro+ tva,kuta-ma.Tot a noastra e si gama asta si e pt. buzunare mai subtiri,insa klitatea e ireprosabila!Id: rolandpopcev sau la tel: 0733011405. Tot respectul!mihai78 scrie:Va rog sa-mi spuneti si mie ce parere aveti de aceasta firma si in special de batul pt spining WHISPER de 2,40 putere 5-20 gr. As vrea sa-l achizitionez pt pescuitul cu voblere, rotative, jiguri usoare.
P.S. As vrea sa achizitionez un astfel de bat pt artificialele scrise mai sus, care sa nu coste foarte mult, maxim 250 ron!
Va multumesc!

-
- junior
Roland Popcev: 0733011405.
Id. pe Mess: rolandpopcev si tot asa si mailul. Sunati-ma sau vb, pe net si comandati ce vreti! Suntem la inceput si pana ne organizam mai dureaza...Tot respectul!!!adiwolf scrie:dorule,
care dealer mah??
nu vezi ca si omul e tot din valcea??
asa ca tot la "dealerul" ala de unde ai luat tu va cumpara si el pana la urma![]()
![]()
![]()
halal dealer

-
- junior
se va rezolva si asta...
Rabdare,nu mai e mult!mihai78 scrie:Da asa este, l-am vazut si eu, dar nu l-am cumparat deoarece nu mi s-a oferit de catre comerciant garantia de 3 ani asa cum scria pe ,,pliantul" care era atasat pe varga. Tocmai de aceea am vrut niste sfaturi referitoare la aceasta firma. Adica mi se pare putin ciudat ca in catalogul Jenzi sa se scrie despre aceste garantii, iar l-a vanzarea betelor acestea sa nu fie date.

-
- junior
Are dreptatye,dar greseste la greutatea batului:140gr!
Modelul e Avalon Jigger UL 5-15gr,din 2(125cm la tr.),pretul fiind 79euro+tva. Promotional!-k si celelalte preturi pe kre le-am dat celorlalti...Dak vrei,kuta-ma: 0733011405 sau mess si mail: rolandpopcev. Tot respectul!storm xxx scrie:eu folosesc si nu am probleme,poate ca in timp,eu oricum nu am betele de mult si nu prea le folosesc decat in anumite locuri.
tu parca vrei de 2,40 lungime si vrei sa dai cu naluci usoare,(clean,biban)-eu la clean si biban dau numai cu momo.
Am avut in mana un Avalon UL de 2,40m parca avea 110-120g greutate-un bat grozav-cred ca este exact ce ai vrea-dar e dublu la pret fata de Wispher.

-
- junior
In Delta?
Xcum,felicitari!mihai78 scrie:Frumoase capturi, felicitari! Imi poti spune te rog daca pe lanseta Whisper inelele permit folosirea unui fir textil?storm xxx scrie:eu am 2 Wishper
si un Mitsuki de la JENZI.
sunt multumit de ele desi nu le prea folosesc.
Se comporta excelent.
uite un Wishper in actiune:
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=6917
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=6916
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=6918
Multumesc!