JAAAALE la Bacau

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
constantin
junior
junior

JAAAALE la Bacau

Mesaj de constantin » 12 Sep 2005, 13:25

O nebunie totala la Bacau! Pescari din toata tara intorceti-va fetele spre orasul de pe Bistrita. Vreo doua magazinase pentru scule de pescuit. Dupa ce a fost o vara nebuna, cu inundatii si ape tulburi, nici magazinul lui Arrow nu se mai deschide. A stat inchis toata vara. Ce se intampla? Stie cineva?

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 12 Sep 2005, 18:11

Probabil sunt in concediu vanzatorii,asa e si la TM,gestiune in familie si pleaca in concediu in plin sezon.

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 12 Sep 2005, 19:08

partea aiurea este atunci cand nu ai alte magazine.
eu in bucuresti, daca vin la ora 10 la magazin (nu de pescuit)...imi bat clientii obrazul "domne' e 10!" asa ca vin mereu la 10 fara... zece
iar aia din bacau,niste seseriosi. nu le-as mai calca pragul.

constantin
junior
junior

Mesaj de constantin » 13 Sep 2005, 08:44

Nu-i nici o vacanta. pentru ca cei de la Arrow cauta de trei luni gestionari si vanzatori. Si tot nu mai apar. Daca vreunul de la sus numita firma are vreo informatie, sa scrie ceva, nu de alta dar era singurul magazin unde gaseai o oferta buna de produse. Mai ales pentru spinning.

dragos_g
senior
senior

Mesaj de dragos_g » 13 Sep 2005, 09:53

Cred ca raspunsul e simplu: nu e cerere!

Teodor
veteran
veteran

Mesaj de Teodor » 13 Sep 2005, 10:44

dragos_g scrie:Cred ca raspunsul e simplu: nu e cerere!
As fi mirat sa nu fie cerere intr-un oras ca Bacaul.
In Iasi sunt cam 9 magazine si cam tot atitea tarabe in bazarul local.
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare

MariusC
senior
senior

Mesaj de MariusC » 14 Sep 2005, 21:04

Scuze fratilor pentru intarzierea mea, n-am mai intrat in ultimul timp pe forum.

Da, aveti dreptate din pacate, la Bacau am avut probleme cu vanzatorii si a trebuit sa ne despartim. A fost greu sa gasim pe altcineva in loc (se pare ca lumea e la lucru prin alte tari), dar pana la urma s-a rezolvat.
Magazinul se va redeschide peste aprox. 3 saptamani.

Constantin, multumesc pentru vorbele bune spuse aici la adresa noastra.

Marius (Arrow)

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 23 Sep 2005, 14:41

salut MariusC .daca nu aveam rezerva 2 kile de cauciuce o imbulinam cu inventarul asta prelungit.oricum gestionarii care i-ati avut ,
au fost superprofesionisti din punctul meu de vedere,pacat ca nu mai colaborati.
o intrebare :de ce nu colaborati cu firma OLYMPUS(italia),au cateva lansete de spinning+bolognese profesioniste.
walleye

MariusC
senior
senior

Mesaj de MariusC » 26 Sep 2005, 17:35

adrian frunza scrie:salut MariusC .daca nu aveam rezerva 2 kile de cauciuce o imbulinam cu inventarul asta prelungit.oricum gestionarii care i-ati avut ,
au fost superprofesionisti din punctul meu de vedere,pacat ca nu mai colaborati.
o intrebare :de ce nu colaborati cu firma OLYMPUS(italia),au cateva lansete de spinning+bolognese profesioniste.
Profesionisti...se poate...pot spune ca au mari pacate care nu se vad de dincolo de tejghea.

Sunt multe firme cu produse bune in lumea asta mare. Din pacate, e greu de gestionat un portofoliu asa mare de produse/branduri. Probabil ca nu vom colabora cu Olympus.

Dady
veteran
veteran

Mesaj de Dady » 28 Sep 2005, 15:51

In mod sigur nu o sa aveti colaborare cu OLYMPUS. Asta ca poate cineva din Bacau nu vrea sa-l aiba pe Gelu colaboratorul lui Olympus in Bacau. Nu ii plac ochii lui Gelu. Este deja ocupata sectiunea, iar baietii din Italia nu s-ar baga cu Arrow, cel putin in momentul de fata. Poate sa se schimbe treburile cu timpul. Se intilneste el munte cu multe dapai firma cu firma. Ce-i drept ii dau dreptate lui Marius. Iar ca sint circotaci pe la Bacau, este normal peste tot sint si niciodata no sa-i multumesti pe toti indiferent ce-oi face. Eu zic ca trebuie sa vedem altfel treburile, cu cit mai multi reprezentanti de la cit mai multe firme, cu atit mai bine. Sa dea Domnul sa traiasca si Gelu si Olympus si Cocirla si Arrow si toti ca de la dastia mai micuti se poate aprinde si flacara celor mai mari. Bani sa fie si o sa vina si barosanii.
Dady

Scrie răspuns