JAAAALE la Bacau
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- junior
JAAAALE la Bacau
O nebunie totala la Bacau! Pescari din toata tara intorceti-va fetele spre orasul de pe Bistrita. Vreo doua magazinase pentru scule de pescuit. Dupa ce a fost o vara nebuna, cu inundatii si ape tulburi, nici magazinul lui Arrow nu se mai deschide. A stat inchis toata vara. Ce se intampla? Stie cineva?
-
- junior
Scuze fratilor pentru intarzierea mea, n-am mai intrat in ultimul timp pe forum.
Da, aveti dreptate din pacate, la Bacau am avut probleme cu vanzatorii si a trebuit sa ne despartim. A fost greu sa gasim pe altcineva in loc (se pare ca lumea e la lucru prin alte tari), dar pana la urma s-a rezolvat.
Magazinul se va redeschide peste aprox. 3 saptamani.
Constantin, multumesc pentru vorbele bune spuse aici la adresa noastra.
Marius (Arrow)
Da, aveti dreptate din pacate, la Bacau am avut probleme cu vanzatorii si a trebuit sa ne despartim. A fost greu sa gasim pe altcineva in loc (se pare ca lumea e la lucru prin alte tari), dar pana la urma s-a rezolvat.
Magazinul se va redeschide peste aprox. 3 saptamani.
Constantin, multumesc pentru vorbele bune spuse aici la adresa noastra.
Marius (Arrow)
-
- veteran
salut MariusC .daca nu aveam rezerva 2 kile de cauciuce o imbulinam cu inventarul asta prelungit.oricum gestionarii care i-ati avut ,
au fost superprofesionisti din punctul meu de vedere,pacat ca nu mai colaborati.
o intrebare :de ce nu colaborati cu firma OLYMPUS(italia),au cateva lansete de spinning+bolognese profesioniste.
au fost superprofesionisti din punctul meu de vedere,pacat ca nu mai colaborati.
o intrebare :de ce nu colaborati cu firma OLYMPUS(italia),au cateva lansete de spinning+bolognese profesioniste.
walleye
Profesionisti...se poate...pot spune ca au mari pacate care nu se vad de dincolo de tejghea.adrian frunza scrie:salut MariusC .daca nu aveam rezerva 2 kile de cauciuce o imbulinam cu inventarul asta prelungit.oricum gestionarii care i-ati avut ,
Sunt multe firme cu produse bune in lumea asta mare. Din pacate, e greu de gestionat un portofoliu asa mare de produse/branduri. Probabil ca nu vom colabora cu Olympus.
In mod sigur nu o sa aveti colaborare cu OLYMPUS. Asta ca poate cineva din Bacau nu vrea sa-l aiba pe Gelu colaboratorul lui Olympus in Bacau. Nu ii plac ochii lui Gelu. Este deja ocupata sectiunea, iar baietii din Italia nu s-ar baga cu Arrow, cel putin in momentul de fata. Poate sa se schimbe treburile cu timpul. Se intilneste el munte cu multe dapai firma cu firma. Ce-i drept ii dau dreptate lui Marius. Iar ca sint circotaci pe la Bacau, este normal peste tot sint si niciodata no sa-i multumesti pe toti indiferent ce-oi face. Eu zic ca trebuie sa vedem altfel treburile, cu cit mai multi reprezentanti de la cit mai multe firme, cu atit mai bine. Sa dea Domnul sa traiasca si Gelu si Olympus si Cocirla si Arrow si toti ca de la dastia mai micuti se poate aprinde si flacara celor mai mari. Bani sa fie si o sa vina si barosanii.
Dady
Dady