intrebare mulineta..
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator nou
intrebare mulineta..
salut.doresc sa achizitionez o mulineta pt spinning cu un pret de pana in 1 mil 200-300 si as dori sa imi recomandati care ar fi cea mai potrivita alegere in opinia dvs.eu ma gandeam la un shimano catana sau okuma zeon.ma intereseaza o marime mica pt clean eventual biban.
-
- utilizator nou
-
- senior
Pe bani aia clar zeon . Daca iesi de 20-30 de ori pe apa pe an e suficient, cu intretinere minima o sa te tina 2 sau 3 ani in parametri rezonabili.
Acuma am observat ca preturile au luat-o in sus fata de anul trecut (euro asta).
ryoby ecrussima e mai scumpa.
Sincer am vazut si shimanourile dar cel putin clasele entry level (gen catana si nexave) sunt slabute. Adica pe palierul de 1 milion (100 RON) si utilizare generala okuma e tata mulinetelor.
Mai este okuma avenger dar pe marimi mici nu am testat-o (am una pe 4000) deci nu imi dau cu parerea .
http://www.totalfishing.ro/mulineta-oku ... -5265.html
are numai un tambur de rezerva din plastic
Acuma am observat ca preturile au luat-o in sus fata de anul trecut (euro asta).
ryoby ecrussima e mai scumpa.
Sincer am vazut si shimanourile dar cel putin clasele entry level (gen catana si nexave) sunt slabute. Adica pe palierul de 1 milion (100 RON) si utilizare generala okuma e tata mulinetelor.
Mai este okuma avenger dar pe marimi mici nu am testat-o (am una pe 4000) deci nu imi dau cu parerea .
http://www.totalfishing.ro/mulineta-oku ... -5265.html
are numai un tambur de rezerva din plastic
the angler is catching xxx, not by the lure
- Bogdan_Alex
- veteran
eu votez ryobi ecusima , shimano catana, in ordinea asta.

suntem in secolu' 21 , comanda si ti se va aduceYoNutzu scrie:In Targoviste nu gasesti Ryobi si rar ceva mai bun de la Shimano. Eu am vrut o Shimano Nexave 1000 dar nu gasesc. Eu am o mulineta Okuma Aquios 15 si sunt multumit, pentru clean merge de minune si nu este scumpa.