intrebare feder
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
intrebare feder
vreau sa0mi iau un bat de feder dar pana in 200 ron...gasesc ceva decent cu banii astia?multumesc anticipat
Ciar ceva sub 200 lei gasesti la Baracuda si la Energoteam cu doua sau trei varfuri de rezerva actiuni 40 - 80 gr. sau 50 100gr.
Cu o lanseta tip feeder lunga - 3,6 - se poate pescui foarte bine cu naluci mari la rapitori
cu un feeder de 40-80 gr. spre exemplu se poate pescui foarte bine la avat cu oscilante tip KastMaster de la 20gr. in sus ... cu varful cel mai sensibil ... avantaj la lansare cu o lanseta mai lunga.
Cu o lanseta tip feeder lunga - 3,6 - se poate pescui foarte bine cu naluci mari la rapitori

S'altare și bunăstare !
-
- veteran
Pai merge bine la clean care e si el semi-rapitor, nu?MihaiV scrie:la ce pesti RAPITORI vrei sa-l folosesti?

Eu nu am lanseta de feeder si nu mai am chef sa cheltuoiesc si pe asta, asa ca in loc folosesc o lanseta de spinning Majestic de 2.70, ce arunca intre 10 si 30 grame. Varf destul de sensibil, elastic. Am reusit sa prind pe Arges si Ialomita destui cleni cu metoda feeder. In "cosulteul" ptr nada pun viermusi si diverse "nade" de pasnic. Merg si cu sange inchegat, atrage bine cleanul