Intrebare... despre o lanseta

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Radu_T
veteran
veteran

Intrebare... despre o lanseta

Mesaj de Radu_T » 27 Mai 2010, 17:30

Am laut o lanseta ..defapt un match ..astazi de la cineva si in unele locuri are putin decojit lacul....betele mele putine la numar au mai ramas... arata bine....si asta nu arata asa bine.....si as vrea sa curat lacu de pe el si sa lacuiesc tronsoanele la loc .....cum pot face asta ...ce solutie de curatare este pentru lac si ce lac se da peste bat .....sau cine poate sa faca treaba asta pentru mine....daca singur nu pot...nu am masina aia de invarte batu ....

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 27 Mai 2010, 20:49

nu-s expert insa te-as sfatui fie sa o lasi asa fie sa o schimbi, ca sa te apuci sa o repari e munca multa si ca sa iasa bine trebuie multa pricepere si cele de trebuinta. Exista un lac special cu care se da pe lansete si cu care poti incerca sa o repari, cel pe care il am eu parca e facut de Seymo :?
PS: sa stii ca multe bete nu au lac pe ele din fabrica, se lasa blankul asa pt a pastra greutatea redusa si elasticitatea mare deci prea rau nu are cum sa-i dauneze cateva locuri neacoperite cu lac.

Radu_T
veteran
veteran

Mesaj de Radu_T » 27 Mai 2010, 20:53

de schimbat nu vreu sa o schimb ...azi am luat-o la schimb de la cineva ....si asa este nu are ce sa ii dauneze 2 3 locuri fara lac ....am intrat pe un site ...site-ul lui Paul Sas si nu stiam care e lac de blank ..... asa ma gandeam si eu sa ii dau lacu jos de tot dar nu cred ca firma care l-a produs l-a pus degeaba acolo

Scrie răspuns