Informatii-sfaturi ref. blanc...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Informatii-sfaturi ref. blanc...
Buna ziua !
Daca sunt printre D-voastra detinatori/cunoscatori ref. la blancul Rainshadow 6"6', IS 781 F, 1/16-1/4, rog sa posteze informatii/pareri. deoarece intentionez sa-mi construiesc o lanseta pe acest blanc.
Speciile vizate: clean (in principal) si pastrav, de talie mica/medie.
Locatiile: lac de munte si rauri medii ca latime si debit.
cu prietenie si recunostinta...
Daca sunt printre D-voastra detinatori/cunoscatori ref. la blancul Rainshadow 6"6', IS 781 F, 1/16-1/4, rog sa posteze informatii/pareri. deoarece intentionez sa-mi construiesc o lanseta pe acest blanc.
Speciile vizate: clean (in principal) si pastrav, de talie mica/medie.
Locatiile: lac de munte si rauri medii ca latime si debit.
cu prietenie si recunostinta...
Atunci trimite-i un mail 

https://flyfishingoutlet.ro/ - Magazin online de pescuit la musca
http://www.dreamfish.ro/ - Solutii complete pentru piscicultura
http://www.dreamfish.ro/ - Solutii complete pentru piscicultura
- kriss-wolf
- veteran
-
- utilizator constant
blanc
Eu mi-am construit un bat pe acest blanc acu cateva luni.Pentru ceea ce doresti tu(clean,pastrav) este excelent.Momentan este la vanzare.Batul este nou-7 Inele FUJI ALCONITE+top SIC,pluta portugheza.
Motivul Vanzarii-consider ca fibra de sticla e mai buna pt naluci reactive si vreau sa-mi iau un Seeker.

Motivul Vanzarii-consider ca fibra de sticla e mai buna pt naluci reactive si vreau sa-mi iau un Seeker.

-
- veteran
pentru Alban
:) nu pot sa stiu de toate topicurile.
IS781F Matte Clear 6'6" 2 2-6lb. 0.305 4.5 Moderate 0.80 oz. $54.92
Am construit pe un blank RX6 cu aceleasi specificatii. Si RX6 si RxX7 sunt blankuri bune dar modele astea de spinning multi purpose au conicitatea mica si nu sunt cele mai fine pe varf.
De biban era ok,cam taricel pentru unele conditii la clean iar pentru pastrav de lac prea putin puternic pe butt.
Pentru pastrav de lac prefer puterea ML(Seeker653-2) iar pentru pastrav de rau UL(E-Glass), la clean un Light(FE22/IM7model -702) cu reverva mare de putere si varf elastic.
Preferabil de la Batson E-Glassul asta ieftin si bun
SPG781 Gloss Black 6'6" 1 4-8lb. 0.480 5.5 Moderate 1.90 oz. $14.15
IS781F Matte Clear 6'6" 2 2-6lb. 0.305 4.5 Moderate 0.80 oz. $54.92
Am construit pe un blank RX6 cu aceleasi specificatii. Si RX6 si RxX7 sunt blankuri bune dar modele astea de spinning multi purpose au conicitatea mica si nu sunt cele mai fine pe varf.
De biban era ok,cam taricel pentru unele conditii la clean iar pentru pastrav de lac prea putin puternic pe butt.
Pentru pastrav de lac prefer puterea ML(Seeker653-2) iar pentru pastrav de rau UL(E-Glass), la clean un Light(FE22/IM7model -702) cu reverva mare de putere si varf elastic.
Preferabil de la Batson E-Glassul asta ieftin si bun
SPG781 Gloss Black 6'6" 1 4-8lb. 0.480 5.5 Moderate 1.90 oz. $14.15