Salutare,
Cine are informatii, despre cum si de unde se poate cumpara barci Kolibri, va rog, da-ti o mana de ajutor....
Informatii despre barci Kolibri Ucraina
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- kingofbeasts
- veteran
Re: Informatii despre barci Kolibri Ucraina
din cate stiu e un tip care aduce la comanda Undeva in DEVA. am un prieten care stie mai multe . o sa vorbesc cu el sa vad daca are ceva date de contact. omul din Deva zice ca ar fi singurul importator de Kolibri in Romaniasalmonico scrie:Salutare,
Cine are informatii, despre cum si de unde se poate cumpara barci Kolibri, va rog, da-ti o mana de ajutor....
kolibri 260
Salutare,
Dupa cum ti am scris si pe topicul meu eu am comandat modelul Km 280. La sfarsitul lunii trebuie sa mi ajunga. voi reveni cu detalii si poate chiar niste poze. Ti as da acum datele de contact dar vreau mai intai sa vad pe pielea mea despre ce e vorba. Oricum daca faci acum comanda tot la sfarsitul lui August se va face livrarea. Deocamdata imi caut un motor de 4 cp 4 timpi cizma scurta.
Dupa cum ti am scris si pe topicul meu eu am comandat modelul Km 280. La sfarsitul lunii trebuie sa mi ajunga. voi reveni cu detalii si poate chiar niste poze. Ti as da acum datele de contact dar vreau mai intai sa vad pe pielea mea despre ce e vorba. Oricum daca faci acum comanda tot la sfarsitul lui August se va face livrarea. Deocamdata imi caut un motor de 4 cp 4 timpi cizma scurta.
Re: Informatii despre barci Kolibri Ucraina
omul ala ca unic importator, si revanzator da si factura cu bon fiscal??kingofbeasts scrie:................. omul din Deva zice ca ar fi singurul importator de Kolibri in Romania