metoda asta o folosesc si eu , niciodata n-am avut probleme.kzoli scrie:
E interesant ... Eu fac doar un ochi simplu prin care trec firul in sens invers rotirii sa se stranga automat .... pana acum nu am avut probleme .
Info fir textil
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- kingofbeasts
- veteran
ulk a scris:georcaef scrie:un simplu latz, care il petreci pe tambur, tragi de fir si se strange automat.
subscriu si eu la cele de mai sus. varful bulcei trebuie sa fie orientat spre galet de la dreapta la stanga (pe sensul de rotire al rotorului mulinetei.)Foarte important in ce directie se strange latul...functioneaza doar intr-un singur sens.
- kingofbeasts
- veteran
daca ajunge pestele sa-ti ia atata fir incat sa ajungi la primele 2-3 spire ai o problema si in cazul asta nici nu mai conteaza daca patineaza sau nu. de regula asta presupune fie ca nu ai destul fir pe mulineta , fie ca nu ai lucrat bine cu frana sa ca aceasta nu functioneaza bine, fie ai un monstru prea arogant la capatul firului ori combinatii intre cele de mai sus.adriancean scrie:... la prima spira cam patina firul pr tambur dar dupa aceea nu a mai patinat. E posibil sa ptineze in drill?
oricare ar fi cauza sansele sa finalizezi favorabil drilul sunt mai mici de 50%.

mersi pentru raspunsuri.eu legasem firul pe tambur cu bucla ca pe mono si vreo cateva partide nu am avut probleme pana cand am agatat voblerul de ceva pe fundul apei,iar in momentul in care am fortat a inceput sa se invarta.acuma dupa ce am facut niste sapaturi am mai aflat cate ceva.in cutia firului era o banda cu vreo 8 bureti cu lipici pe o parte care trebuiau lipiti pe tamburul mulinetei.am scos firul am lipit acei bureti si sper ca am rezolvat.
inca o data multumesc pentru promtitudine.
"nevoia este parintele inovatiei" PLATON
In cutia de la PP am vazut vreo cativa bucati de bureti adezivi pe o parte dar mici.Cum i-ai lipit si unde?Apropo,a-ti folosit careva nodul asta http://www.videopescuit.ro/2010/02/nod- ... ambur.html ?mariush scrie:mersi pentru raspunsuri.eu legasem firul pe tambur cu bucla ca pe mono si vreo cateva partide nu am avut probleme pana cand am agatat voblerul de ceva pe fundul apei,iar in momentul in care am fortat a inceput sa se invarta.acuma dupa ce am facut niste sapaturi am mai aflat cate ceva.in cutia firului era o banda cu vreo 8 bureti cu lipici pe o parte care trebuiau lipiti pe tamburul mulinetei.am scos firul am lipit acei bureti si sper ca am rezolvat.
- stefanflorin
- veteran