Inele SIC vs Inele TITANIUM???

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
christianpindichi
veteran
veteran

Inele SIC vs Inele TITANIUM???

Mesaj de christianpindichi » 23 Mai 2006, 18:30

care sunt diferentele intre aceste 2 tipuri de inele?si bineinteles care sunt mai bune?
ambele suporta textilul(cred)?
si altceva???
mersi!

razvan cristescu
veteran
veteran

Mesaj de razvan cristescu » 23 Mai 2006, 19:01

La Fuji cele sic au rama de otel si pastila sic,cele titanium au rama de titan si pastila sic.Deci e acceasi pastila dar cele cu rama de titan sunt mai usoare decat cele cu rama de otel.Mai sunt,cred, dar nu stiu exact,inele cu pastila din aliaje de titan...

BamseBST
veteran
veteran

Mesaj de BamseBST » 23 Mai 2006, 22:56

la aceste tipuri de inlele poti sa dai linistit cu textil :wink:
fir intins...

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 24 Mai 2006, 00:25

sprosalmorapala scrie:la aceste tipuri de inlele poti sa dai linistit cu textil :wink:
fir intins...
Cu orice bat ce are inele de la aluminiu oxid in sus ,poti sa pescuiesti linistit cu fir textil ca nu se va taia nici un inel.

Daca va puteti permite,mai ales la betele pt. pescuit light e preferabil sa ai inele cat mai usoare,ca sa nu ingreunezi blank-ul subtire,dar fiti linistiti cu niste inele zic eu acceptabile ca pret si de o calitate buna, ma refer la ALCONITE,nu veti avea nici o problema ,sunt rezistente si destul de usoare.

Razvan a explicat bine diferenta dintre inele SIC cu rama de otel inoxidabil,sau cu rama din titan,doar ca preturile acestor inele pt. multi sunt prohibitive.
Cele mai bune inele sunt cele cu rama de titan si inelul ceramic "Gold Cermet",dar ca exemplu un inel de varf cu interiorul inelului creamic de 7mm.costa $22,74,iar inelele normale intre $12si $53,92(inelul cu interiorul de 30mm.!!!!!

Jean Scurtu

Scrie răspuns