inele despicate destepte
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
inele despicate destepte
dupa parerea mea, singurul aspect care stirbeste pescuitul cu voblere ar fi jertfa de naluci pe care o lasam apei
daca cineva a folosit sau foloseste asemenea inele este rugat sa ne impartaseasca si noua din experienta dumnealui.
http://www.cabelas.com/catalog/product. ... shlist.jsp[/b]
daca cineva a folosit sau foloseste asemenea inele este rugat sa ne impartaseasca si noua din experienta dumnealui.
http://www.cabelas.com/catalog/product. ... shlist.jsp[/b]
...am patit o singura data cu un vobler "productie proprie", cand un somn s-a dus cu ancora , datorita faptului ca inelul despicat a fost foarte "destept" si a cedat .
...de regula imi reglez frana corespunzator , dar probabil adrenalina m-a indemnat sa o strang in timpul drilului astfel incat am fortat "instalatia" si undeva a trebuit sa cedeze.
...de atunci folosesc doar inele mai putin "destepte" , dar mai rezistente.
...prefer sa se rupa firul si sa zic : "bad luck !"...
...de regula imi reglez frana corespunzator , dar probabil adrenalina m-a indemnat sa o strang in timpul drilului astfel incat am fortat "instalatia" si undeva a trebuit sa cedeze.
...de atunci folosesc doar inele mai putin "destepte" , dar mai rezistente.
...prefer sa se rupa firul si sa zic : "bad luck !"...

- kuin tauti
- veteran
din ce vad in prezentare sunt interesante, ideea e sa le folosesti cu o treapta mai jos decat tensiunea la care ar ceda firul.
iar, daca mai pierdem un peste, nu cred ca e vre.un capat de tara, ne ramane voblerul care o sa ne aduca si alte capturi. oricum, nu bagam chiar tot la traista
nu foloseste nimeni, insa?...
iar, daca mai pierdem un peste, nu cred ca e vre.un capat de tara, ne ramane voblerul care o sa ne aduca si alte capturi. oricum, nu bagam chiar tot la traista

nu foloseste nimeni, insa?...
- kuin tauti
- veteran
@ adrignat
of... ce lume ? numa din amintiri traiesc...
ba nene... ai ratat... ai scapat... pisica mea... treci mai departe nu te cramponezi la...
altfel dupa unu baban duci joardele la talcioc, pui barosu pe rishnite si dai la masina de tocat boblerele...
si ce folos ?
io inteleg ca sinteti sentimientali si nostaljici...
dar nici chiar asa...
of... ce lume ? numa din amintiri traiesc...

ba nene... ai ratat... ai scapat... pisica mea... treci mai departe nu te cramponezi la...
altfel dupa unu baban duci joardele la talcioc, pui barosu pe rishnite si dai la masina de tocat boblerele...

dar nici chiar asa...

nu ai tu cum sa intelegi na.......mustele nu are inele despicate. nici macar alea cu 13 in fata!kuin tauti scrie:@ adrignat
of... ce lume ? numa din amintiri traiesc...![]()
altfel dupa unu baban duci joardele la talcioc, pui barosu pe rishnite si dai la masina de tocat boblerele...si ce folos ?
![]()
dar nici chiar asa...