incepatori, scule scumpe sau scule ieftine ?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Dintotdeauna majoritatea Blank-urilor au fost facut la asiatici,la fel si mulinetele,la comanda pentru diferite firme de renume,apoi finisate si inscriptionate.De exemplu,Okuma de curand a aparut pe piata cu numele,dar face mulinete pentru o gramada de firme de foarte multi ani.Ex:DAM,Shackespeare,etc.danr scrie:da stai linistit ca marea majoritate-s facute in china acu
fenwick-urile mele sunt din china, daiwele sunt in china, banax-ul in koreea, batul daiwa in koreea, etc
Michael va recomanda Regulamentul forumului
[/quote]todi scrie: sa raman la av20? si astea cad de ti'e mai mare raul de ele.
De unde stii?Ai mai avut AV20?Eu am,si,ori am avut noroc si am nimerit una buna,ori sunt ele OK.Sunt multumit,dupa 1 an de forjat,e inca ca si noua.Dar sunt si grijuliu din fire cu sculele.

- Wavedancer
- veteran
Pai sa-ti explic Costica. In primul rind lansetele de bait casting sint mult mai "tepene" (la lansare, in drill) si mult mai sensibile (la modelele pe care le am eu, tin degetele pe blanc si simt orice vibratie). Mulinetele de bait casting sint mult mai "puternice" in drill, permit aruncari mult mai precise (am controlul permanent al firului), nu torsioneaza firul, permit folosirea firelor mai groase (pentru conditii "grele") fara a influenta lungimea lanseurilor. Singurul "dezavantaj" sint perucile, dar folosind fire mai "groase" (0,27-0,30) sau "multi" teflonat, le descurc in 10-20 de secunde, asa ca nu ma deranjeaza foarte tare.
Ultima oară modificat 06 Aug 2004, 10:26 de către Wavedancer, modificat 1 dată în total.
You can run, you can hide! But... you'll die tired!
am zis chiar acolo, Mandy a stricat una de fata cu mine, a ramas blocata cu pick'up'ul sus pentru lansare, nu a mai sarit normal, a miscat putin si s'a rupt arculetul ala din interior. 18 luni a trait saraca.
sa inteleg ca un an, poate un an si jumatate este life expectancy normala pentru av20?
ok multumesc frumos
sa inteleg ca un an, poate un an si jumatate este life expectancy normala pentru av20?
ok multumesc frumos
Sper ca nu.
Daca voi avea probleme,te voi anunta.Dar daca te gandesti la "drobul de sare" mereu,n-are rost sa-ti mai cumperi scule. 

- costica_fishing
- veteran
- Wavedancer
- veteran
- costica_fishing
- veteran