Incepator spining. Care echipament ?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

buma
junior
junior

Re: Incepator spining. Care echipament ?

Mesaj de buma » 05 Ian 2013, 22:48

Ati mai trebuie ceva vobler si ceva noroc.
Fir intins :D

ombladon
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ombladon » 05 Ian 2013, 23:08

buma scrie:Ati mai trebuie ceva vobler si ceva noroc.
Fir intins :D
mersii la fel. o sa urmeze si voblerele .
Eu nu beau,nu fumez,nu vorbesc urat...pfuu bagamia-s p... iar mi-am scapat tigara-n bere.

KiD Vicious
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de KiD Vicious » 06 Ian 2013, 08:27

Eu nu as lua mono trabucco T-force(0.16) ...il am momentan si nu sunt multumit de el....este "sarmos" fatza de Maver MRT (0.16) pe care l-am avut inainte.Cand foloseam MRT-ul nu stiam ce-s alea peruci...sau sa-ti sara spire de pe tambur (mulineta de spinning) cand te pregatesti de lansare. Eu as merge pe Stroft ca prea il lauda lumea (dar nu se gaseste la noi ...cel putin in diametre 0.12-0.16)...sau daca nu ...m-as intoarce la Maver MRT . Momentan am firul asta:
http://www.totalfishing.ro/fir-monofila ... 24856.html
...dar nu pot sa spun nimic despre el...inca nu l-am testat pe apa.Cine mi l-a recomandat zicea ca respecta puterea inscrisa pe ambalaj si are "memorie scazuta".

buma
junior
junior

Mesaj de buma » 06 Ian 2013, 09:05

Stroft de 0.16 am luat eu acum o luna de la xxx.Poto incerca sa vezi daca mai au sau sa ati aduca.

ombladon
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ombladon » 06 Ian 2013, 16:16

atunci voi merge pe stroft. o sa caut si sigur o sa gasesc pe unele site-uri.
Eu nu beau,nu fumez,nu vorbesc urat...pfuu bagamia-s p... iar mi-am scapat tigara-n bere.

hannibal
senior
senior

Mesaj de hannibal » 06 Ian 2013, 16:57

http://www.pescar-hoinar.ro/Lansete/660 ... oTeam.html uite si la asta cred ca e mai buna decat skill si e cam in acelasi pret.

hannibal
senior
senior

Mesaj de hannibal » 06 Ian 2013, 17:02

sau asta http://www.pescar-hoinar.ro/Lansete/664 ... oTeam.html e chiar ce vrei tu dar mai lunga e buna daca dai de pe mal si pretul e bun

ovi_vl
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ovi_vl » 06 Ian 2013, 17:25

ombladon scrie:va multumesc mult . o sa optez pt ET SKILL 3 + CORMORAN BULL + FIR TRABUCO de 0.14.
bafta cu firu de 0.14 ... nu stiu cum se prezinta zona unde pescuiesti tu dar , daca vrei sa mai recuperezi macar 50% din nalucile pe care o sa le agati , ti as fi recomandat macar 0.16 ... stiu ca se pierde din lanseu si din finete dar eu iti spun ca am prins linistit cu mono pike de 0.18 ...oricum orice fir ai folosi la un moment dat se va distruge prin torsiunea generata de rotative si atunci vei pierde si mai mult din lanseu. Daca pescuiesti exclusiv la voblere atunci e alta treaba.

marcel gheorghita
senior
senior

Mesaj de marcel gheorghita » 06 Ian 2013, 19:19

Daca nu ai pus mana pe Skill, nu cred ca e o alegere buna pt pescuit la microvoblere si rotative mici. Eu am Skilul de 2,40 si cred ca mai degraba e o lanseta de jig...tie ti-ar trebui o lanseta putin mai moale, pt naluci reactive... mai asteapta sa vezi ce mai zice lumea, nu te grabi sa cumperi, poate reusesti sa pui mana pe unele dintre ele, macar intr-un magazin, la "rece", daca nu pe malul apei....

Scrie răspuns